Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lucifer miért lázadt fel, mi...

Lucifer miért lázadt fel, mi volt az ok?

Figyelt kérdés

2012. jún. 4. 02:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
fiu eredetű a neve,de tudja változtatni a nemét,ha akarná? vagy nem értem?:'
2012. jún. 8. 09:27
 12/19 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem 4-be első áldozáskor hogy azt mondta a pap hogy az angyaloknak nincs nemük szóval se fiúk/se lányok. Ezért takarják el a festők a lenti nemi szervüket mindig valamivel.
2012. jún. 8. 13:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Licifer egy Reptoid volt.
2012. jún. 8. 14:07
 14/19 anonim ***** válasza:
De mégis mi helyezkedik el ott nekik,ha egyik sem se fiú se lány,akkor mégis mi volna? Bármelyik angyal fiú is lehet,és lány is??
2012. jún. 9. 22:17
 15/19 Paleszisz válasza:
36%

Sok teória van írok egyet.

Kezdetben voltak az angyalok majd Isten megteremtette az embert. Megparancsolta az angyaloknak hogy szeressék az embereket szeressék jobban mint engemet. Az angyalok fejet hajtottak és azt tették amit az úr parancsolt nekik.

Kivéve egy angyalt a Fényhozót (Lucifert). Ő azt mondta de uram hogyan szerethetném őket jobban nálad? Hisz gyarlók esendők és gyengék. Nem tudom jobban szeretni őket nálad. Ezért isten kitaszította őt a mennyből (megparancsolta Mihaell arkangyalnak hogy űzze ki őt; más nem lett volna képes rá) Szóval Mefysztónak egyetlen bűne volt hogy jobban szerette Istent mint az embereket és nem tudott másképp érezni. Ezek után próbálta bebizonyítani az igazát az első emberrel akit megrontott - Lilith vagy van ugye az Ádám és Évás sztori... És ezért hozza majd el az apokalipszist az emberekre hogy vissza nyerje ura szeretetét ha már nem lesznek emberek talán vissza fogadja. Az angyalok arra teremtettek hogy Istent szolgálják bármit tesznek érte teszik míg az emberek szabadnak születtek azt tesznek amit akarnak...

Az angyalok nem férfiak és nem nők nincs anyagi testük.

A létezés egy magasabb fokán állnak.

Elvileg képesek emberi alakot ölteni halandóvá válni minden angyalnak van porhüvelye minél erősebb egy angyal (pl. Arkangyal) annál erősebb porhüvelyre van szüksége.

És ami fontos az embernek bele kell egyezni hogy az angyal átvegye a helyét míg a démon megszáll és nem kérdezi meg szabad e :)

2012. jún. 12. 22:48
 16/19 anonim ***** válasza:
ez utóbbi történet nekem jobban hangzik,így érthető volna minden, de kitudja igaz-e ..,... e-történet :)
2012. jún. 14. 23:32
 17/19 anonim válasza:
Hát én csak annyit tudok hogy az axe-reklámokban az angyalok k.urva szexi csajok.
2012. júl. 27. 20:02
 18/19 anonim ***** válasza:
13%

Egyszerűen nem értitek a lényeget ! Még mindíg középkori babonákat magyaráztok bele. Isten egy Annunaki vezető volt akit Annu az Annunakik uralkodója nevezte ki vezetőnek a földre, ez az Istengyík volt Jahve, az összes biblia csoda High-Tech Annunaki technika volt.

Lucifer egy ellenlábas volt, aki a korábban leváltott uralkodóhoz húzott és ezért a földön vissza akarta állítani a régi hatalmukat, ezt úgy érte el, hogy felvilágosította a rabszolga emberiséget az Annunakikról és technikájukról úgy hogy elmagyarázta, azaz tudást adott az embereknek, azaz "fényt hozott". Ő volt Lucifer, aki szintén egy gonosz Annunaki volt. Azért volt bukott angyal, mert az ősi időkben angyalként jelentek meg a régi Annunaki uralkodók, hogy az emberek Istenként tiszteljék őket ! Azonban mivel az új uralkodó leváltotta őket és lejöttek a földre, azaz földreszálltak az Istenek, így a régi hatalmukat vesztett Annunakikat már nem angyalként látták a földiek és ezért nevezték őket bukott angyaloknak. Ezek a bukott angyalok vissza akarták a régi hatalmukat állítani a földön, de nem sikerült mert Isten, az akkori Annunaki vezető legyőzte a régi ellenségeiket és megbüntette őket, ezt most nem részletezem hogyan benne van a bibliában is képletesen, már ahogyan a korabeli emberek megértették amit láttak.

Ellenben Isten legnagyobb bánatára lelepleződtek az Annunakik céljai és technikájuk az emberek előtt és már nem Istenekként tsiztelték őket, mert tudták hogy ők is parázna egyszeri emberi érzelmek vezérelte lények, csak magas a technikai ismeretségük. Ezért az emberek nem követték Isten, azaz az Annunakik parancsait és elzüllőttek, ezért és a leleplezés miatt az Annunakik a bibliai vízözönnek említett katasztrófában ami nem az volt, hanem fejlett Annunaki támadás, végül elpusztították azokat a népeket akik tudtak róluk és ezek után elrejtőztek a közönség elől ! A háttérből irányítják a bolygót. Ha nem lett volna Lucifer lázítása, akkor ma is Istenet azaz az Annunakikat tisztelnénk minden nap és itt élne a földön mint hajdanán.

2012. júl. 27. 20:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem elöttem író téved, mert az annunakikk állítólag a rossz oldalon áll. ők az árnyékban élnek, azért is van akkora szemük!
2012. júl. 28. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!