Mi a véleményetek a Philip-kísérletről? A gondolatainknak tényleg teremtő ereje lenne?
Aki tud angolul:
Aki nem, annak itt egy rövidebb összefoglaló:
Hamarosan a mozikba kerül egy horrorfilm, aminek hasonló a témája, annak kapcsán bukkantam rá egy különleges esetekkel foglalkozó könyvben:
http://www.youtube.com/watch?v=mkmzXVwLtH0
"A gondolat kvantumállapotot idéz elő az pedig hat az anyagra, ezt már mi fizikusok is tudjuk egy ideje, csak nem nem mondjuk a közembereknek"
Érdekes egy "fizikus" lehetsz te...
Lyézus... és mégis mit teremtett a gondolat? Kíséretet? RÖHEJ! Így kell egyik hülyének félrevezetnie a többi hülyét. Ráadásul ahogy átfutottam az angol szöveget, nem említi, hogy kísérletet _hoztak volna létre_. Nem. Elkezdtek szeánszoskodni, és a még fel nem fedezett (de amúgy teljesen természetes) tudati hatások okzoták a kopogásokat és a mozgásokat. Ezt tudom csak elképzelni. És ez nemhogy megerősíti a szellemek létezését, hanem pont hogy cáfolja, igen erősen. Mert ez alapján az összes többi szenász eredményeit a résztvevők hozták létre.
A "gondolat teremtő ereje" meg tökéletesen irreleváns a cikk szempontjából.
Az, hogy nem tudod összekötni a 2 dolgot a privát problémád.
De köszönöm a véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!