Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi lett a piros dobozos...

Mi lett a piros dobozos philip morris-al?

Figyelt kérdés
egyszerűen nem találok sehol... a régi megszokott helyeimen sem! de még pl a tescoban lévő külön dohányárusnál sem. :O tudtok erről mondani valamit?
2012. máj. 16. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
nem gyártják hónapok óta, én januárban akartam venni, és akkor sem volt, mondta az eladó hogy nem forgalmazzák már.
2012. máj. 17. 20:54
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod! De amúgy miért nem gyártják? Szerintem az volt a legjobb cigi...
2012. máj. 18. 09:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én is nagyon szerettem... gondolom nem volt igény rá. pedig szerintem egyik legjobb volt a piacon.
2012. máj. 18. 14:10
 4/8 A kérdező kommentje:
ár érték arányban nekem mindig is a legjobb volt! (a kékkel meg a sárgával meg nem megyek semmire, mert az lepkefing...)
2012. máj. 18. 14:21
 5/8 anonim ***** válasza:
jaja, én is 100%ban így vagyok ezzel
2012. máj. 18. 22:42
 6/8 A kérdező kommentje:
hát köszi a válaszod! és amúgy te mire váltottál a Philip Morris-ról?
2012. máj. 19. 11:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem nagyon 'váltottam', annyira nem vagyok lojális egy-egy márkához mint sokan. Mostanában piros marlborot, fekete dunhillt meg barna szofit szívok, pénzemtől függően. sé te?
2012. máj. 23. 21:30
 8/8 A kérdező kommentje:
hát én most piros bondot, marlborot... Meg ha bármiféle márkát kipróbálok, akkor abból a legerősebbeket.
2012. máj. 24. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!