Valaki álmodott hasonló dolgokról, helyekről?
Ha lehet,csak az válaszoljon,aki hasonló dolgokról álmodott!
(sűrűn vannak visszatérő álmaim,de nagyon rég történtek régen álmodtam már ezeket!)
Én egyszer azt álmodtam,hogy szellem vagyok a szobámban át megyek a falakon,és valami 3 as járt az eszemben, mikor el kezdett kergetni 3 árnyék szerű csuklyás valami, és elbújtam. Mikor el mentek mellettem utána fel ébredtem.
De volt vissza térő álmom is ,mikor 1 hétig folytatódott az álom,ugyan azon a helyen,időnként meg változott a története, kinézete a tájnak,de mindig ugyan azok az épületek voltak majdnem mindig ugyan azt a helyet jártam végig,mindig másokkal,de egy idő után egy védő "tiranosaurus" rex őskori hülő szegődött mellém,és ahányszor meg támadott álmomban valami,az a hüllő mindig meg védett mindentől,és egy hónappal később a hátán ülve mentem tovább. Sok érdekes álmom volt ,de arról inkább nem írnék,mert így is hosszú lenne.
- Ma reggel arra keltem fel,hogy valakivel vagyok egy fura helyen,és egy ítélő (kaszás) szerű lény azt akivel voltam meg akarta támadni azt a valakit,de én nem engedtem és egyszer csak egy arany színű pajzs jött létre a társam és körém,mintha belőlem jött volna ki az a fényes valami és nem tudott oda menni a közelébe én persze nem értettem,miért akarja őt meg támadni, mi rosszat tett kérdeztem tőle, de nem válaszolt,csak nézte azt a fickót mellettem ,és nem állt le egy pillanatra sem ütötte a pajzsot ahogy bírta,azt utána fel keltett az ébresztő órám! :S XD Már arra is kíváncsi lettem ,volna,most ki védi meg az álmomban azt a fickót :D
- Mondjuk ,csak azt reméltem,hogy álmunkban nem lépünk át olyan dimenzió kapukon amiben az események sorozata végtelen,és valahol létező világokról álmodok,esetleg meg is történhet valahol "álmok világban" a téridő eltolódásai miatt,ha persze lenne valami bizonyíték,esetleg valamit jelenthetnek ezek az álmok, a többsége véletlen szerű értelmetlen,de amikor túl nagy logika van az álomban
,az már különös gyanakvást rejt az "álmok világában" vagy annak lehetséges létezésében.
-köszönöm,hogy elolvastátok a történetemet,erről a fura álmokról, ja és visszatérve a visszatérő álomra,1 évvel később ugyan ezt álmodtam, ugyancsak másképpen,más volt a történet, de a kép tája, még sosem láttam ilyen világot ,mit ahol én jártam álmomban se filmben,se jó magam nem jártam ilyen épületek mellett.
-Hozzá teszem: (űr hajókat is láttam azon a tájon,olyan magasan, hogy alig láttam. Az ég tetején volt valahol és ezek a hajók,nem űr lényeké voltak, hanem embereké volt, ők ültek bele, a legkülönösebb formájú űr járművekbe.
Volt 2-3 jármű ,amiben fogalmam sincs mi ült benne,és az sokkal furább volt. ennyit röviden,ha érdekelne ezek közül,valamelyik,csak írjatok és mesélek ,még érdekes story t köszönöm
Személyi jogok miatt,ne haragúdj, de nem küldöm el a rajzomat! Nem tudok jól rajzolni, és csak kiröhögnének...stb.
:D xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!