Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki álmodott hasonló...

Valaki álmodott hasonló dolgokról, helyekről?

Figyelt kérdés

Ha lehet,csak az válaszoljon,aki hasonló dolgokról álmodott!

(sűrűn vannak visszatérő álmaim,de nagyon rég történtek régen álmodtam már ezeket!)

Én egyszer azt álmodtam,hogy szellem vagyok a szobámban át megyek a falakon,és valami 3 as járt az eszemben, mikor el kezdett kergetni 3 árnyék szerű csuklyás valami, és elbújtam. Mikor el mentek mellettem utána fel ébredtem.

De volt vissza térő álmom is ,mikor 1 hétig folytatódott az álom,ugyan azon a helyen,időnként meg változott a története, kinézete a tájnak,de mindig ugyan azok az épületek voltak majdnem mindig ugyan azt a helyet jártam végig,mindig másokkal,de egy idő után egy védő "tiranosaurus" rex őskori hülő szegődött mellém,és ahányszor meg támadott álmomban valami,az a hüllő mindig meg védett mindentől,és egy hónappal később a hátán ülve mentem tovább. Sok érdekes álmom volt ,de arról inkább nem írnék,mert így is hosszú lenne.

- Ma reggel arra keltem fel,hogy valakivel vagyok egy fura helyen,és egy ítélő (kaszás) szerű lény azt akivel voltam meg akarta támadni azt a valakit,de én nem engedtem és egyszer csak egy arany színű pajzs jött létre a társam és körém,mintha belőlem jött volna ki az a fényes valami és nem tudott oda menni a közelébe én persze nem értettem,miért akarja őt meg támadni, mi rosszat tett kérdeztem tőle, de nem válaszolt,csak nézte azt a fickót mellettem ,és nem állt le egy pillanatra sem ütötte a pajzsot ahogy bírta,azt utána fel keltett az ébresztő órám! :S XD Már arra is kíváncsi lettem ,volna,most ki védi meg az álmomban azt a fickót :D

- Mondjuk ,csak azt reméltem,hogy álmunkban nem lépünk át olyan dimenzió kapukon amiben az események sorozata végtelen,és valahol létező világokról álmodok,esetleg meg is történhet valahol "álmok világban" a téridő eltolódásai miatt,ha persze lenne valami bizonyíték,esetleg valamit jelenthetnek ezek az álmok, a többsége véletlen szerű értelmetlen,de amikor túl nagy logika van az álomban

,az már különös gyanakvást rejt az "álmok világában" vagy annak lehetséges létezésében.

-köszönöm,hogy elolvastátok a történetemet,erről a fura álmokról, ja és visszatérve a visszatérő álomra,1 évvel később ugyan ezt álmodtam, ugyancsak másképpen,más volt a történet, de a kép tája, még sosem láttam ilyen világot ,mit ahol én jártam álmomban se filmben,se jó magam nem jártam ilyen épületek mellett.

-Hozzá teszem: (űr hajókat is láttam azon a tájon,olyan magasan, hogy alig láttam. Az ég tetején volt valahol és ezek a hajók,nem űr lényeké voltak, hanem embereké volt, ők ültek bele, a legkülönösebb formájú űr járművekbe.

Volt 2-3 jármű ,amiben fogalmam sincs mi ült benne,és az sokkal furább volt. ennyit röviden,ha érdekelne ezek közül,valamelyik,csak írjatok és mesélek ,még érdekes story t köszönöm

2012. máj. 29. 23:29
1 2 3 4 5
 31/46 Tom Benko ***** válasza:
0%
Az álmokban miért kell hinni?
2012. jún. 22. 00:58
 32/46 A kérdező kommentje:
kérdéseimre ne kérdezzetek! kérdésre nem kérdés a válasz:)
2012. jún. 25. 17:57
 33/46 Tom Benko ***** válasza:
29%
A válaszadáshoz viszont kérdeznem kell.
2012. jún. 26. 07:24
 34/46 A kérdező kommentje:
Mindenki maga dönti el mit hisz el,és mit nem. Azért írtam ezt! Egyébként csak úgy elhiszem és kész:D (pl 1x azt álmodtam,hogy el tört a szemüvegem, két napra rá eltört! :) Elég különös nem? Hogy álmodhatja meg az ember ezt? véletlenül? De hogyan? Hogy jöhetnék rá,ha nem hiszek ebben ?
2012. jún. 26. 16:35
 35/46 Tom Benko ***** válasza:
41%
Véletlen egybeesés. A két nap még nem túl hosszú időtartam, az agyad összekapcsolta a kettőt. De tudod, mit? Írd le mindig az összes álmodat, aztán mindig nézz utána, hogy mit és hogyan álmodtad, amikor úgy tűnik, hogy megálmodtál valamit.
2012. jún. 27. 19:29
 36/46 A kérdező kommentje:
Ez egy jó ötlet,köszönöm szépen
2012. jún. 27. 21:31
 37/46 A kérdező kommentje:
Amúgy honnan sejthettem volna,hogy egy buta álom valóra válik? Mekkora ennek az esélye?
2012. jún. 27. 21:32
 38/46 Tom Benko ***** válasza:
41%
Azt nem sejtheted, hogy egy álom valóra válik. Ennek az esélye egyébként attól is függ, hogy mennyire reális az álom. Az eltörő szemüveg például esélyes, de a Supermanos nem. És érdekes, hogy mindenki utólag "jön rá", hogy "megálmodta" a jövőt... Valójában csak arról van szó, hogy az agy az ingereket a tapasztaltakhoz igazítja, ha elég hasonlóak. Ezt nevezik kognitív disszonanciának. Ilyen például a felhőkben arcokat látni, pirítóson szentképet, koszos zoknin csendéletet.
2012. jún. 28. 13:42
 39/46 A kérdező kommentje:
Bocsi,de én nem a törött szemüvegem után álmodtam oda a szemüvegem töröttségét, a szemüvegemnek, már jó ideje semmi baja nem volt! :) így hát,nincs mire alapozni evvel. Sose gondoltam volna,hogy eltörik,pont 2 napra rá!?!!?!?? :s
2012. jún. 28. 18:50
 40/46 A kérdező kommentje:
"az agyad összekapcsolta a kettőt" erre a válaszom egy nagy kérdés! :D Hogy Lehetséges ez??? Mert nem értem!:)
2012. jún. 28. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!