Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki álmodott hasonló...

Valaki álmodott hasonló dolgokról, helyekről?

Figyelt kérdés

Ha lehet,csak az válaszoljon,aki hasonló dolgokról álmodott!

(sűrűn vannak visszatérő álmaim,de nagyon rég történtek régen álmodtam már ezeket!)

Én egyszer azt álmodtam,hogy szellem vagyok a szobámban át megyek a falakon,és valami 3 as járt az eszemben, mikor el kezdett kergetni 3 árnyék szerű csuklyás valami, és elbújtam. Mikor el mentek mellettem utána fel ébredtem.

De volt vissza térő álmom is ,mikor 1 hétig folytatódott az álom,ugyan azon a helyen,időnként meg változott a története, kinézete a tájnak,de mindig ugyan azok az épületek voltak majdnem mindig ugyan azt a helyet jártam végig,mindig másokkal,de egy idő után egy védő "tiranosaurus" rex őskori hülő szegődött mellém,és ahányszor meg támadott álmomban valami,az a hüllő mindig meg védett mindentől,és egy hónappal később a hátán ülve mentem tovább. Sok érdekes álmom volt ,de arról inkább nem írnék,mert így is hosszú lenne.

- Ma reggel arra keltem fel,hogy valakivel vagyok egy fura helyen,és egy ítélő (kaszás) szerű lény azt akivel voltam meg akarta támadni azt a valakit,de én nem engedtem és egyszer csak egy arany színű pajzs jött létre a társam és körém,mintha belőlem jött volna ki az a fényes valami és nem tudott oda menni a közelébe én persze nem értettem,miért akarja őt meg támadni, mi rosszat tett kérdeztem tőle, de nem válaszolt,csak nézte azt a fickót mellettem ,és nem állt le egy pillanatra sem ütötte a pajzsot ahogy bírta,azt utána fel keltett az ébresztő órám! :S XD Már arra is kíváncsi lettem ,volna,most ki védi meg az álmomban azt a fickót :D

- Mondjuk ,csak azt reméltem,hogy álmunkban nem lépünk át olyan dimenzió kapukon amiben az események sorozata végtelen,és valahol létező világokról álmodok,esetleg meg is történhet valahol "álmok világban" a téridő eltolódásai miatt,ha persze lenne valami bizonyíték,esetleg valamit jelenthetnek ezek az álmok, a többsége véletlen szerű értelmetlen,de amikor túl nagy logika van az álomban

,az már különös gyanakvást rejt az "álmok világában" vagy annak lehetséges létezésében.

-köszönöm,hogy elolvastátok a történetemet,erről a fura álmokról, ja és visszatérve a visszatérő álomra,1 évvel később ugyan ezt álmodtam, ugyancsak másképpen,más volt a történet, de a kép tája, még sosem láttam ilyen világot ,mit ahol én jártam álmomban se filmben,se jó magam nem jártam ilyen épületek mellett.

-Hozzá teszem: (űr hajókat is láttam azon a tájon,olyan magasan, hogy alig láttam. Az ég tetején volt valahol és ezek a hajók,nem űr lényeké voltak, hanem embereké volt, ők ültek bele, a legkülönösebb formájú űr járművekbe.

Volt 2-3 jármű ,amiben fogalmam sincs mi ült benne,és az sokkal furább volt. ennyit röviden,ha érdekelne ezek közül,valamelyik,csak írjatok és mesélek ,még érdekes story t köszönöm

2012. máj. 29. 23:29
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

Sőt ez még semmi! Nem olyan rég, pár hónapja álmodtam egy lányról,aki valahová tartott,és egy cicával mászkált, egy hó fehér cicával:) Mikor beszélgettünk elmesélte,hogy ő tud varázsolni, az időt fel tudta gyorsítani,az alap időt,és mikor beszélgettünk,hirtelen álmomban eszembe jutott,hogy én régebben mit álmodtam,és el meséltem neki,mit álmodtam,és ez mind az álmomban:D kicsit furán hangzik,de megmutattam neki,hogy nekem arany színű szárnyam van, mint az angyaloknak,de én valójában egy egyszerű ember vagyok,ha akarom,álmomban elő tudom venni

És megmutattam neki,meséltem egy olyan álmomról neki,ami nagyon rég történt,és ott nekem egy házi állatom volt egy HÜLLŐ(Tyranosaurus REX) ,de ezt majd máskor mesélem el! Most csak az volt a lényeg,hogy elő hívtam a lényemet,és aztán mondom neki,hogy ne féljen tőle,nem bánt,mert az enyém , és rá ültünk a hátára.A dínomról,csak annyit,hogy 2 lábon járó sok foga van,a hátán van egy kosár szerű valami,amibe bele lehet ülni,a nyakába akasztva,és tudja váltogatni a méretét,és ő úgy szintén át megy a falakon

a lánynak tettszett,de a cicája olyan rémült lett,és mikor megérkeztünk oda,amit meséltem a lánynak az álmaimról,és megmutattam neki a helyszínt is,ahol álmodtam ezeket a különleges dolgokat:D mikor megérkeztünk a cica mérges volt:) a dínomat elküldtem,és tovább sétáltunk egy épületig,oda vezettem,ahol jártam a régi álmaimban :) és azt mondta ismeri a helyet,és már a beszélgetés felére nem emlékszem. Majd át ölelt,és felébredtem:)

2012. jún. 12. 15:39
 12/46 A kérdező kommentje:
a csuklyásokra visszamenőleg,nem látszott az arcuk,de amikor védelmeztem azt az ismeretlen embert attól a végzet szerű lénytől,ő neki láttam! Az arca mint a végzeté,egy csontváz volt,aki dühöngött,és csuklyával a fején,és ütötte verte a Fény páncélom,és olyan düh volt benne,mint amit eddig sosem láttam!
2012. jún. 12. 15:44
 13/46 A kérdező kommentje:
És ahogy fel keltem le is rajzoltam milyennek láttam az álmomban a lányt:D és olyan jól sikerült a rajzom,hogy pont ő rá emlékeztetett:D Kicsit rajzosra sikerült, nem pontosan rajzoltam le,de nagyjából sikerült:D Szeretek rajzolni,de embert ritkán rajzolok le, ilyen szépen mint ezt a lányt az álmomból:D furán hangzik de ez volt:D És ez az álom fekete-fehérben jelent meg! :D
2012. jún. 12. 15:55
 14/46 A kérdező kommentje:
Raziel ! Miért érdekel téged ez? Te is álmodtál valami hasonló jellegűt valamiről,vagy valakiről?
2012. jún. 12. 16:02
 15/46 A kérdező kommentje:
Nyugodtan meséld el,végül is azért tettem fel ezt a kérdést,hogy rájöjjek más is álmodott-e hasonló dolgokat vagy dolgokról,vagy helyekről,vagy helyzetekről, kíváncsian várom válaszaid :)
2012. jún. 12. 16:04
 16/46 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy az álmaimban angyal vagyok,és nem is tudok róla?:D
2012. jún. 12. 16:36
 17/46 anonim ***** válasza:

Régen én is sokat álmodtam amolyan "csuklyás" figurákról. (De ezek mind fekete ruhások voltak) Amolyan "lélekkannibálok".

Múltkor volt hogy már egy csontváz szerűséggel álmodtam, (gondolom egy "árnyalak" volt ruha nélkül) próbálta elszívni az energiámat, majd uralma alá vonni a lényemet. De valamilyen külső segítséget kaptam (bár így hirtelen fogalmam sincs mi volt az) utána ennek a lénynek a mását, ami belőlem jött ki felgyújtottam, és legyőztem az eredetit.

Na, nagyjából ennyit az én tapasztalatimról. Hamár te is annyit írtál a kedvemért.. .D

2012. jún. 12. 20:09
 18/46 A kérdező kommentje:
Érdekes, amit írtál. Meg kérdezhetem?milyen színe volt a csontváznak, vagy milyen alakja?röviden,hogy néztek ki a lények?
2012. jún. 13. 08:16
 19/46 A kérdező kommentje:
Egyáltalán ruha volt a csuklyásokon, vagy inkább valami szellemi árnyék?Ami körül vette őket?
2012. jún. 13. 08:17
 20/46 A kérdező kommentje:
A fő kérdésem számodra,hogy hány DB?
2012. jún. 13. 08:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!