Valaki látott már angyalokat?
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 15:21
11/18 anonim válasza:
Ha többet akarsz tudni miképp is működik ez a fantasztikus természet na és Te magad--
2. fejezet. Létezni a Mindenségben
19. f. A két csodálatos lelkünk.
Ird be a google keresőbe a fejezetszámot cimet és kijön a blog és az idevonatkozó fejezet.
De ha elárulnád mennyi idős vagy akkor egy másik blogból is ajánlanék-- az inkább felnőtteknek való.
12/18 LunaLovegood válasza:
öhhhm....hát az ellenségem neve angyal flóra, de rajta kívül nem.....de hiszek bennük és látnék egyet
13/18 anonim válasza:
sajnos ez a mi nyelvtani készletünkel nem kifejezhető, őket nem lehet látni, őket érezni lehet, és ők nem szárnyas emberek, hanem energiák, csak az emberek nevet adtak neki, ahogy istennek is és testet öltöttek számukra. az élet körforgásában az energia nem vész el, csak átalakul. és a te tested sem áll másból :) persze vannak hihetetlen történetek, megmagyarázhatatlan dolgok, de én betudom a csodának, ami ezt az egész mindenséget létrehozta :)
14/18 anonim válasza:
Hát.... az első pozitív válasz:
IGEN.
Kiskoromban láttam a mamámat, aki sok évvel születésem előtt meghalt. Apukám mellett állt, és kezét a vállára tette. Úgy öt éves lehettem, és megkérdeztem anyukámat, hogy miért vannak vendégek nálunk, hisz olyan korán van. ( Mindez reggel 8 órakor történt.) Erre ő felvilágosított, hogy nincs itt senki.
Később elmeséltem neki az egészet, és akkor derült ki minden.
15/18 anonim válasza:
Lehet hogy hülyének fogtok gondolni de nekem van egy lovam és én magam törtem be.Amikor a karámban próbálkoztam betörni akkor hirtelen láttam egy nagy fehér szárnyas valamit elsétálni a karám előtt! Akkor a lovam hirtelen lenyugodott és azóta semmi probléma nincs vele!
16/18 Legoman válasza:
Igen már láttam angyalt és már beszéltem is velük meg ugye szoktam is van amikor órákig tudok beszélgetni velük :D
18/18 anonim válasza:
Nem léteznek se angyalok, se ördög se alvilág se mennyországa. Aki pedig azt írta, hogy látott már angyalt az nem mond igazat vagy pedig még nem nőtte ki, a kicsi gyermekkort amikor még éretlen az agy működése és túl nagy a fantázia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!