Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek a valóságban is...

Szerintetek a valóságban is működne ez az animékben látott dolog?

Figyelt kérdés

Sok animében és mangában a karakterek a támadás nevét elmondják (néha torkuk szakadtából üvöltik), így jobban véghez tudják vinni a támadást pl. kamehameha, dragon slave, ice-make sword (több nem jut eszembe, nem sok shounent nézek).

Én arra gondoltam, hogy kipróbálnám a valós életben, de nem harc közben. Pl. dolgozatoknál hangosan üvölteném azt, hogy "Deriválás", aztán jobban menne a deriválás. A gitározás is jobban megy majd, meg érdekesebb is lesz: "C-Dúr arpeggio, D-moll7 arpeggio, pull-off, hammer-on, hammer-on, slide"... :D

2012. febr. 13. 13:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
8%

te h#lye vagy,kisfiam,agyilag fejletlen,idióta kis p#cs

inkább üvöltsd azt,hogy a voant elé ugrok,vagy,hogy felakasztom magam.....

2012. febr. 13. 13:38
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Érdekes kérdés...szerintem az általad említett példákban nem működne a dolog, mert a csatakiáltás alapvetően csak morális (esetleg minimális fizikai) lökést ad. Arról nem is szólva, hogy kizavarnának a teremből egy igazgatóival, ha dogaírás alatt nekiállnál ordibálni. :D
2012. febr. 13. 13:42
 3/15 anonim ***** válasza:
hát ez világos, hogy ha hangosan üvöltöd egy támadás nevét akkor sokkal erősebb lesz. életben még nem próbáltam, de szerintem érdemes, az osztálytársaid meg a tanárok is díjaznák. naa, légyszi, próbáld ki, hadd legyen egy jó napuk...
2012. febr. 13. 14:16
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Bud Spencer is mindig ordította hogy ,,parasztlengőőő!'' csak a magyar szinkronból valahogy kimaradt.
2012. febr. 13. 19:29
 5/15 cathilina ***** válasza:
83%
Én már próbáltam. Arra gondolom magadtól is rájöttél, hogy ha üvöltöd, hogy "KA-ME-HA-ME-HAAAAAAAAA" attól még nem történik semmi (ha még nem próbáltad, hát szégyelljed magadat), a deriválással viszont sosem volt gondom, de azt tanúsíthatom, hogy ha tesin téged állítanak be a kapuba, a labda nem fog visszafordulni csak mert azt üvöltöd, hogy "VISSZAMENNYÉ'! b*szki".
2012. febr. 13. 20:24
 6/15 A kérdező kommentje:
Senki nem veszi észre, hogy a humor kategóriában van? :(
2012. febr. 13. 21:05
 7/15 cathilina ***** válasza:
Szerintem eddig elég komolytalan válaszokat kaptál...
2012. febr. 13. 21:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én a barátaimmal szoktam néha azt eljátszani, hogy, ha pl. messzebb van, és oda akarom hívni, akkor csak elüvöltöm magam, hogy "ANITA, TÉGED VÁLASZTALAAAAAAK!". Na most kérdés, ki mennyire veszi a lapot. Van, aki odajön, és van, aki inkább letagadja, hogy ismer. xD

Amúgy ez az üvöltözés nem rossz ötlet. Szerintem beválhat. (bár én nem órán fogom kipróbálni. >.<)

2012. febr. 14. 09:09
 9/15 anonim ***** válasza:

Ezen is jót röhögtem :D gondoltam, hogy nem komoly a kérdés, mert igaz a humor kategória :D de hogy én is beszálljak, ha dogaírás közben kiáltod, biztos szerzel egy osztályfőnökit a dogára 1-est és még jól ki is röhögnek :D hidd nálunk kipróbálták XDD

és igen, ezek csatakiáltások, támadás előtt kiáltják, hogy ez is erősítse az ütést/vágást, támadást

én japán kardozásra jártam 1 évig, szóval elég nehéz jó pillanatban jókor lélegezni xD

és szerintem, csak egy kicsit segít, fellelkesít, és az önbizalmat növeli

2012. febr. 14. 14:28
 10/15 Watson ***** válasza:
100%
"ICE-MAKE SWORD" Fairy Tail ! :D Amúgy, biztos. Mostantól én is használni fogom ezt a techinkát. Pénteken megyek Zrínyire , szal majd elordítom magamat hogy " tizenkettes feladat oldd meg magadat" :D
2012. febr. 14. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!