Szerintetek a valóságban is működne ez az animékben látott dolog?
Sok animében és mangában a karakterek a támadás nevét elmondják (néha torkuk szakadtából üvöltik), így jobban véghez tudják vinni a támadást pl. kamehameha, dragon slave, ice-make sword (több nem jut eszembe, nem sok shounent nézek).
Én arra gondoltam, hogy kipróbálnám a valós életben, de nem harc közben. Pl. dolgozatoknál hangosan üvölteném azt, hogy "Deriválás", aztán jobban menne a deriválás. A gitározás is jobban megy majd, meg érdekesebb is lesz: "C-Dúr arpeggio, D-moll7 arpeggio, pull-off, hammer-on, hammer-on, slide"... :D
te h#lye vagy,kisfiam,agyilag fejletlen,idióta kis p#cs
inkább üvöltsd azt,hogy a voant elé ugrok,vagy,hogy felakasztom magam.....
Én a barátaimmal szoktam néha azt eljátszani, hogy, ha pl. messzebb van, és oda akarom hívni, akkor csak elüvöltöm magam, hogy "ANITA, TÉGED VÁLASZTALAAAAAAK!". Na most kérdés, ki mennyire veszi a lapot. Van, aki odajön, és van, aki inkább letagadja, hogy ismer. xD
Amúgy ez az üvöltözés nem rossz ötlet. Szerintem beválhat. (bár én nem órán fogom kipróbálni. >.<)
Ezen is jót röhögtem :D gondoltam, hogy nem komoly a kérdés, mert igaz a humor kategória :D de hogy én is beszálljak, ha dogaírás közben kiáltod, biztos szerzel egy osztályfőnökit a dogára 1-est és még jól ki is röhögnek :D hidd nálunk kipróbálták XDD
és igen, ezek csatakiáltások, támadás előtt kiáltják, hogy ez is erősítse az ütést/vágást, támadást
én japán kardozásra jártam 1 évig, szóval elég nehéz jó pillanatban jókor lélegezni xD
és szerintem, csak egy kicsit segít, fellelkesít, és az önbizalmat növeli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!