Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek a valóságban is...

Szerintetek a valóságban is működne ez az animékben látott dolog?

Figyelt kérdés

Sok animében és mangában a karakterek a támadás nevét elmondják (néha torkuk szakadtából üvöltik), így jobban véghez tudják vinni a támadást pl. kamehameha, dragon slave, ice-make sword (több nem jut eszembe, nem sok shounent nézek).

Én arra gondoltam, hogy kipróbálnám a valós életben, de nem harc közben. Pl. dolgozatoknál hangosan üvölteném azt, hogy "Deriválás", aztán jobban menne a deriválás. A gitározás is jobban megy majd, meg érdekesebb is lesz: "C-Dúr arpeggio, D-moll7 arpeggio, pull-off, hammer-on, hammer-on, slide"... :D

2012. febr. 13. 13:15
1 2
 11/15 Watson ***** válasza:
100%
Ja , én amúgy ha nem érek el valamit és vagy otthon , vagy valamelyik barátomnál , esetleg suliban vagyok azt ordítom, hogy "xxxx invito" , és közben afelé a tárgy felé mutatok. Ebből mindenki veszi h nem érem el és odaadják. :D
2012. febr. 14. 17:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, bakker...xDDDDDD
2012. febr. 14. 19:22
 13/15 KoNaN válasza:
Ezeken behaltam x'D hétfőn 5 doga kihívás elfogadva!
2012. márc. 4. 13:34
 14/15 anonim ***** válasza:

a csatakiáltás (a kamehameha meg a többi az ez akar lenni) az főleg pszichikai hadviselés, ha harc közben üvöltözöl az lehet megfélemlítés is, de önbizalom növelés is.

Mondjuk személy szerint és is szoktam harc közben csataktáltani, v nagyobb fizikai megterhelés előtt kézjelekkel koncentrálni, h nagyobb erőt tudja kifejteni.

Röviden - pár dolog működik az animekből a való életben is(tapasztalat).

2012. márc. 4. 14:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Basszus, hogy nekem ez nem jutott korábban eszembe! Annyit tanulok minden dogára és mégsem sikerül soha egyik sem. Szerintetek hány decibellel kéne megpróbálnom? Csak mert nem akarom, hogy véletlenül kitörjön az ablak vagy a tanár megsüketüljön.
2012. márc. 4. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!