Pozitív gondolkodás? Isten? (többi lent)
Ez a gond.
Ha rossz dolgok történnek veled akkor már nem is hiszel Istenben.Ez bizonyítja hogy nincs igaz hited
"van több isten.próbálkozz mindegyiknél.görög istenek.romai istenek meg ilyeneknél is hátha 1x sikerül."
Csak egy Isten van!
Utolsó: de igen.
Amúgy a pozitív gondolkodás feltétele, hogy elfogadd a mostani helyzetedet. Nem rossz érzéssel, hanem elfogadással, belenyugvással éled az életedet. Ezután jöhet a célok kitűzése és elérése.
Én azt szürtem le eddigi életemböl hogy amit nagyon akarok,hiszek benne és valamennyit teszek is érte azt megfogom kapni függetlenül attol hogy mekkora dolog is ez,csak idő kérdése
Istenhez pedig nem ugy kell imádkozni hogy naponta beadod a kivánságlistát azt ennyi várod hogy a szádba repüljön a sültgalamb...
Tenni is kell érte,a pozitiv gondolkodás,Isten csak megnyitja előtted az utat amin neked kell átmenni...
Szia.
Attól, hogy hiszel még nem azt jelenti, hogy veled soha semmi rossz nem fog történni. Ha átgondolod a dolgokat észre fogod venni Isten működését. Isten soha nem mondta azt, hogy "ember, ha hiszel bennem sosem történik veled semmi rossz", mert szabad akaratot kaptunk és ebből kifolyólag vannak a világban rossz dolgok. Szabad vagy nem irányítja az életedet. De ha tartod vele a kapcsolatot naponta, ha nem csak akkor fordulsz hozzá amikor baj van, hanem pl elalvás előtt átgondold a napodat és megköszönöd neki, hogy vigyázott rád és a szeretteidre akkor rá fogsz jönni, hogy ő ott volt és meghallgatott.
Velem karácsony tájékán fordult elő, hogy mentem az aluljáróban és ott kéregetett egy hajléktalan. Elmentem mellette, mert siettem suliba. De aztán megszólalt bennem valami. Nem volt nálam csak 200 Ft, de visszamentem és odaadtam neki. Annyi hála áradt a szeméből, hogy én elsírtam magam. És akkor betöltött valami hihetetlen békesség a sírás ellenére és úgy éreztem, hogy Isten most nagyon boldog.
Ne feledd, hogy Isten szeret: "Mert úgy szerette Isten a világot, hogy elküldte egyszülött Fiát." És azt sem, hogy: "Boldogok akik nem látnak és mégis hisznek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!