Zuzu456 kérdése:
Léteznek lelkek? Többi lent
Figyelt kérdés
A temetőben voltam adédmamám sírjànàl amikor a sírra szállt egy gerle egyre közelebb mentem ès megsimogattam csak akkor repült el amikor egy ember elsètált az úton Lehet hogy a dédim volt csak gerle képben?2012. máj. 10. 15:06
2/9 anonim válasza:
Léteznek, de amit láttál, annak valószínűleg semmi köze ahhoz, amit belegondolsz.
4/9 erik142 válasza:
Lehetséges szerintem.Az ottmaradt lelkek megtudnak szállni másokat
5/9 anonim válasza:
Valószínű , gyakran vagy ritkán jársz ki ?
6/9 anonim válasza:
Igen mindenkinek van lelke neked is!
7/9 anonim válasza:
Mindenkinek van lelke, de szerintem a gerlének nincs ehhez semmi köze. Bár egy kicsit különös hogy tőled nem ijedt meg csak mástól.
8/9 anonim válasza:
A lelked benned van aki meghal az eltávozik az isteni lélekhez-- nem téblábolnak itt holt lelkek-- de biztosra veszem ott ahol van, rád gondol.
az állatoknak mint a gerlének is van lelke azért állt meg neked, mert kellemes a kisugárzásod-- s azért röppent el amikor valaki jött, mert minden ilyen főleg kicsiny állat a mozgást érzékelve elröppen megijed.
9/9 anonim válasza:
Ha szabad megkérdeznem zuzu mennyi idős vagy? aszerint és úgy írnék többet, hogy meg is értsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!