Léteznek vámpírok? Ha esetleg van köztetek egy akkor írjatok én is az szeretnék lenni!
1. Miért is lenne ez olyan fantasztikus?
2. Képes lennél másokat megölni, hogy te élhess?
3. Egy vámpírnak mi haszna származna abból, hogy átalakít?
Amúgy ha vannak, nem a gyk-on.
Én meg tündérke szeretnék lenni!
Vámpírnak lenni
1. egy idő után k***a unalmas
2. csupa olyan klassz tulajdonságot teszel magadévá, mint önzés, kegyetlenség, gonoszság, gőg stb
3. a lelked nem követi a testi korodat - nem lehet lelki problémák nélkül kibírni
4. nyilván, hogy vannak előnyei (erő, gyorsaság), csak éppen milyen áron
5. nehéz megbirkózni a tudattal, de a vámpír = élőhalott
ja, és tuti, hogy minden létező vámpír itt ül a gép előtt, és alig várja, hogy valakivel végre beszélgethessen
olvass inkább a fizikusokról, az is bizti nagyon izgalmas
Vámpírok nem léteznek, csak a mesékben. Sosem léteztek, és nem is fognak. És minden történet, ami róluk szól, kiemeli, hogy milyen szánalomra méltó lények, akiknek sanyarú a sorsuk. Újabban vagy szexelnek agyba főbe (ami mivel nem lélegeznek, nem emésztenek, nem pisilnak, nagyvécéznek, stb. értelmetlen, mert akkor nem is áll fel nekik) vagy depressziósan, világfájdalmasan, emosan bámulnak maguk elé.
A tinilányok nagy örömére...
Kérdező!
Gondolataid nyitott könyv lapjai előttem, s azt olvasom bennük, hogy te most trollkodsz. Így van?
Üdv: E. Cullen
1. annyi ilyen kérdés van még...
2. ha csaj vagy nehezen tudnál a fogaid miatt bárkit is lesz*pni
3. ha fiú vagy akkor az előttem válaszoló már megmondta
4. Egyedül lennél, mert mindenki félne tőled és csak a hozzád hasonló kretén ősdenevér pajtásaiddal játszhatnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!