Mi sóhajtozhatott a szobámban?
Tegnapelőtt, amikor bent voltam a szobámban, nagyon csend volt, senki sem volt a házban. Ahogy ültem a székemen, és telefonoztam, hallottam egy sóhajtás szerű hangot, pontosabban olyan volt, mint amikor valaki kifújja a levegőt. Rögtön felfigyeltem, és azt is láttam, hogy nincs bent senki, de én sem voltam az. Vártam egy kicsit, kb. 20 mp múlva megint egy rövid sóhajtás. Aztán még vagy 2-szer meghallgattam, próbáltam megjegyezni a hangot, mert nagyon halk volt, felvenni nem tudtam volna. Kb. 20 másodpercenként szólalt meg a hang. Aztán felálltam a székről, utána még jött egy párszor a hang, de abbahagyta.
Csak egy madár lehetett, vagy a képzeletem, vagy szellem?
B..szátok meg, azon a napon halt meg 3 éve a nagyapám...
De most komolyan! Most számoltam utána, és tényleg!
Ne aggódj, valószínűleg csupán egy hím törpevöcsök ösztönös védelmi reakcióként szánt lágy cserregése, ami a kintről beszivárgó harsány szélzajjal keveredve egyfajta halk búgást eredményezett, ami valóban, kissé az ember által kiadott sóhajtásra emlékeztet.
Ha tóparton laktok, akkor lehetséges, hogy ez volt a kiváltó ok(már nekem is volt benne részem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!