Mi sóhajtozhatott a szobámban?
Tegnapelőtt, amikor bent voltam a szobámban, nagyon csend volt, senki sem volt a házban. Ahogy ültem a székemen, és telefonoztam, hallottam egy sóhajtás szerű hangot, pontosabban olyan volt, mint amikor valaki kifújja a levegőt. Rögtön felfigyeltem, és azt is láttam, hogy nincs bent senki, de én sem voltam az. Vártam egy kicsit, kb. 20 mp múlva megint egy rövid sóhajtás. Aztán még vagy 2-szer meghallgattam, próbáltam megjegyezni a hangot, mert nagyon halk volt, felvenni nem tudtam volna. Kb. 20 másodpercenként szólalt meg a hang. Aztán felálltam a székről, utána még jött egy párszor a hang, de abbahagyta.
Csak egy madár lehetett, vagy a képzeletem, vagy szellem?
De most komolyan :D
Valamit pedig hallottam.
Akkor a szél nem fújt, amúgy is, csak akkor van hangja, ha erősebben fúj.
De lehetséges hogy az volt az.
Mi sem tudhatjuk, ennyiből biztosan nem :)
Annyira tartalak, hogy elhiggyem, nem a szél volt.
Engem más konkrétan néven is szólítottak ilyen susogós sóhajszerű hangok. De nem tudom, mik is voltak pontosan. Gyanúm van, de nem sikerült bizonyosságot szerezni.
Lehetett szellem, lehetett más teremtmény, vagy egy párhuzamos létsík lakója, vagy a jövő-múlt megnyilvánuló töredéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!