Honnan ered a sárkányok legendája?
„ A sárkány a rejtett tudást őrzi valójában „ !!!
„10-es Én válaszoltam, ha nem érdekel, nem kell elolvasni. Ezek a sárkány mítoszok mind az Annunakiktól és Reptoidoktól erednek, a Zitgeist film is megerősítette. [link] „
-szerintem nem árt óvatosnak lenni a népszerű anunnakis-reptoidos magyarázatokkal, értelmezésekkel!
David Icke is mindenfélét az emberek képébe tol (csak pénzt hozzon a konyhára).
„az egész reptoidos annunakis lóf*sz egy nagy hülyeség és, hogy őszinte legyek veszettül elegem is van belőle.
Azt viszont le merném fogadni, hogy nem tudod, hogy az Annunakik eredetileg sumér-akkád sorsistenek voltak és nem hülye földönkívüliek. „
„10-es, … , mindent tudok az Anunakikról ! „ !!! :-)))
„agymosott vagy, ha ez a reakciód a videó után „ :-) ha igenlő lenne a reakciód, akkor hívő lennél
„Ne felejtsétek: mi mind agymosottak vagyunk „ :-)
„nekem a dínók közül nagyon megtetszett a dracorex hogwartsia ::D
[link] „
-megsimogatnád a buksiját? Közelednél felé szeretettel, csupa jószándékkal? Biztosan nagyra értékelné...
„A reptoidoskkal ... unatkozó 40 év körüli scifi rajongók akik pucér nőt még sosem láttak. „ :-)
„érdekes szerintem, hogy a magyar sárkány az egyetlen amelyik eltér az európai sárkányoktól. „
- a magyar sárkány már csak ilyen nagyra hivatott, mint a nép melyről elnevezték... táltosa is drogok nélkül tépett be, nem úgy, mint a közönséges sámánok...
szegény nagyra hivatott, meg nem értett nép :-)
istenem, mindjár mondok néhány imát érte... mindig csak bántják szegényt …
„1. Láttál már te valaha életedben reptoidot?
2. Voltál már nővel? :D
Hidd el, csodákra képes. „
(válasz szentírás-stílusban) : „Lesd meg a videót amit be linkeltem és ne okoskodj „
-------------
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!