Honnan ered a sárkányok legendája?
Nem tartom kizártnak, hogy esetleg fennmaradhatod a pteroszauroszokból néhány egyed.
Folyamatosan tűnnek el fajok a földről. Az ausztráliai erszényes farkas utolsó példánya 1939-ben halt meg egy ketrecben.
Ki tudja? Lehet pteroszauruszok is élhették még valamikor a középkorban.
10-es vagyok
11-es fogalmam sincs mi bajod van, de ha már ilyen szépen "kikérted a véleményem", akkor az egész reptoidos annunakis lóf*sz egy nagy hülyeség és, hogy őszinte legyek veszettül elegem is van belőle.
Azt viszont le merném fogadni, hogy nem tudod, hogy az Annunakik eredetileg sumér-akkád sorsistenek voltak és nem hülye földönkívüliek.
10-es vagyok
Ja, én vagyok az anti-annunaki kommandó feje... Ennél még a vámpírok és vérfarkasok létezése is hihetőbb lenne, de várj csak! Hadd találjam ki: azok is álcázott reptoidok meg annunakik.
Na engem az ilyen hülyeségek nem érdekelnek, úgyhogy hagyj ki belőle.
Olyan jó kérdésnek indult, de mindig akad egy hülye, aki jön a reptoidjaival, és az annunakijaival.
Nem lehetne az oviban kitárgyalni ezt a témát? Csak elrontjátok a topocot.
Igazad van, valóban idióták vagyunk.
Mindjárt írok is egy köremailt minden egyes egyetemi tanáromnak, és lehordom őket, amiért nem tanították sok önjelölt kutató világraszóló felfedezéseit.
Valaki összedob egy videót és felrakja youtube-ra, akkor az biztosan úgy van.
Kész, elkezdek elemózsiát csomagolni magamnak a közelgő reptoid invázióra. Most boldog vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!