Már 3. napja csengetett be hozzám valaki!?
Figyelt kérdés
Három napja valaki becsenget hozzám éjszakánként. Először azt hittem, hogy csak képzelődöm, meg ilyesmi, de úgy tűnik, hogy mégsem. Hiába nézek ki, nincs ott senki. Egyedül vagyok a lakásban, szóval elég ijesztő. :) Remélem, hogy csak valaki szórakozik...De mi van, ha nem? Pl. mit csináljak, ha be akarnak törni? Vagy ne adj' isten egy szellem az...?2012. máj. 5. 14:43
21/29 anonim válasza:
Szerinted a betörő csönget mielőtt bemegy?? Jóhogy nem rádtelefonál, hogy ráérsz-e.
22/29 A kérdező kommentje:
18-as, és 21-es. Arra esetleg nem gondoltok, hogy a betörők így ellenőrzik, hogy van-e otthon valaki?
Köszönöm a rendes válaszokat! Tegnap nem lehetett hallani semmit.
2012. máj. 6. 14:19
23/29 anonim válasza:
Lakótelepen lakunk és van kaputelefonunk és azzal is szórakoztak nagyon sokáig éjszaka 2 kor. Mindig levettük a telefont és így nem tudott csegeni de most már nem szórakoznak.
24/29 anonim válasza:
Betörő nem szokott csengetni....
Egyébként ragassz egy kis tűt vagy rajzszeget a csengőre, így ha szórakozni akar majd megjárja. :D
25/29 anonim válasza:
uccsó: persze, a csengőről kiálló hegyes, csillogó tűszerű izé egyáltalán nem feltűnő, aki odanyúl észre se veszi... -.-
26/29 anonim válasza:
Éjszaka a sötétben amúgy ki venné észre??
27/29 anonim válasza:
Szerintem valaki zaklat, nincs valakivel rossz viszonyod?
28/29 anonim válasza:
Rakj bele tűt,és ha csenget belemegy az ujjába
29/29 anonim válasza:
18asnak írom.. ez megtörtént eset..YouTube-on láttam az ID műsorában
éjjel becsengetett a párhoz 3 betörő ők beengedték sajnos kirabolta őket meg erőszakoskodott is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!