Már 3. napja csengetett be hozzám valaki!?
Figyelt kérdés
Három napja valaki becsenget hozzám éjszakánként. Először azt hittem, hogy csak képzelődöm, meg ilyesmi, de úgy tűnik, hogy mégsem. Hiába nézek ki, nincs ott senki. Egyedül vagyok a lakásban, szóval elég ijesztő. :) Remélem, hogy csak valaki szórakozik...De mi van, ha nem? Pl. mit csináljak, ha be akarnak törni? Vagy ne adj' isten egy szellem az...?2012. máj. 5. 14:43
11/29 anonim válasza:
Persze, ezek suhancok, csak szórakoznak. Ugyanaz, mint pár évvel ezelőtt, hogy a telefonkönyvből kinéztek néhány számot, és rendszeresen éjfél után feltárcsázták, de nem szóltak bele. Amikor ennek is megtaláltuk az ellenszerét, leálltak róla.
12/29 anonim válasza:
Szerelj fel egy kapcsolót, és éjszakára kapcsold ki a csengőt.
13/29 anonim válasza:
írd ki a csengődre, hogy nem jó. :P
14/29 anonim válasza:
Miért lenne betörő? Valami kis hülyegyerek lehet.
15/29 anonim válasza:
Papír az ajtóra valami frappáns szöveggel...
"Te barom! Éjjelenként ALDUNI akarok. Áramot fogok vzetni a csöngőbe!"
16/29 anonim válasza:
Csak a reptoidok szórakoznak...
17/29 anonim válasza:
Vezess egy kis áramot a csengőbe, csak éppen annyit, hogy megrázza egy kissé.
18/29 anonim válasza:
Jah, ha betörő vagy emberrabló lennék, első dolgom lenne, hogy nyomjam a csengőt, hogy "Engedjél mán' be, wazzeg, ki akarlak rabolni!"
19/29 anonim válasza:
A Sátán Követei Megérkeztek Hozzád, Ha Látod A 13, 27, 38, 46, 7, 35, 12, 3, 10, 5, 22, 15 Számok Valamelyikét Most A Környezetedben, Akkor Azonnal Készülhetsz, Hogy Magaddal Visznek Téged!
20/29 anonim válasza:
Isten Mondá: Ne Vidd El Az Én Hűséges Nyájam Fiát, Sátán Mondá: baz-meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!