Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Már 3. napja csengetett be...

Már 3. napja csengetett be hozzám valaki!?

Figyelt kérdés
Három napja valaki becsenget hozzám éjszakánként. Először azt hittem, hogy csak képzelődöm, meg ilyesmi, de úgy tűnik, hogy mégsem. Hiába nézek ki, nincs ott senki. Egyedül vagyok a lakásban, szóval elég ijesztő. :) Remélem, hogy csak valaki szórakozik...De mi van, ha nem? Pl. mit csináljak, ha be akarnak törni? Vagy ne adj' isten egy szellem az...?

2012. máj. 5. 14:43
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Valaki csak szórakozik, kizárt, hogy szellemtevékenység legyen.
2012. máj. 5. 14:47
 2/29 anonim ***** válasza:
Szellem nem csönget be, valaki szórakozik.
2012. máj. 5. 14:50
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozik. A múltkoriban a mi házunkban is ezt csinálta valaki, késő este, éjjel, sorra csöngetett be a lakásokba, főleg idősebbekhez. Egy alkalommal az egyik hölgynek jött az ötlet: a villancsengő gombját (fehér) vékonyan bekente fehér zsírral. Az illető persze a sötétben ezt nem látta, csak csupa malaj lett az ujja. Ott volt az ujjlenyomat, biztosan nem szellem volt!
2012. máj. 5. 14:59
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Attól kezdve nem szórakozott az illető, csak gondolom örült, hogy nem valami barna színű illatos valamibe nyúlt bele!
2012. máj. 5. 15:01
 5/29 anonim ***** válasza:
Kend be éjszakára chilli paprikával, reggel lemosod.
2012. máj. 5. 15:03
 6/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De ugye az sem lehet, hogy valami betörő az.. Különben már bejött volna? Megkérdeztem néhány szomszédot, de azt mondták, hogy nem tapasztaltak ilyet.

Fúú. Nem tom, de ha ma meghallom, biztos, hogy kifutok és megfejelem...

2012. máj. 5. 15:06
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne fuss ki ha egyedül vagy otthon.
2012. máj. 5. 15:19
 8/29 anonim válasza:
100%

Nem lehet, hogy csak rossz a csengő?

Nálunk is előfordul néha, hogy csak úgy megszólal

2012. máj. 5. 15:43
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Rakj ki egy papírt az ajtóra, hogy ha még egyszer szórakozik, akkor figyelni fogjátok és elkapjátok :)
2012. máj. 5. 15:45
 10/29 anonim válasza:
100%

Társasház vagy családi?

Amikor lakótelepen laktam, nálunk is előfordult, amíg az éjszakai műszakból hazatérő szomszédom szájon nem vágta a két 16 éves részeget...

2012. máj. 5. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!