Hogyan űzhetném ki ezt a szellemet a házamból?
2 hónapja új lakásba költöztünk a párommal.
Már az első este fura hangokra lettem figyelmes, főleg a fürdőszoba és a konyha irányából, folyton leestek éjjelente a konyhában a tárgyak, reggelente a földön találtam a fogkefémet a fürdőben. 1 hete már az háló ajtaján kaparászást hallok éjjelente.
Tegnap éjjel pedig kimentem a wc-re, kinyitottam az ajtót és valaki, valami ült a wc-n. Fura, de nem kiabáltam, csak rácsuktam az ajtót, felébresztettem a páromat és közöltem vele, hogy most én elmegyek.
Azóta a testvéreméknél lakom, nem akarok hazamenni. A barátom visszaköltözött, mert ő nem hisz nekem, a hangokat se vette komolyan, pedig ő is hallotta őket. Én közöltem vele, hogy addig nem megyek vissza amíg nem űzi el onnan azt a valamit.
Bunkók nem érdekelnek, nem szívtam semmit.
27/L
Tanácsokat szeretnék kérni, kihez kell ilyenkor fordulni, hol találok olyan megbízható szakembert,aki segíteni tudna?
Judy? Szegény:( erről még nem is hallottam.
Nem tudom mi lesz, én el akarnék költözni, a testvérem is ezt javasolja. Kaptam privátban egy szakember telefonszámát, megkérdem tőle holnap, hogy mi a teendő, mit javasol és hogy mennyit kér.
Én mindent megfogok próbálni :) csak legyen nyugalmam! :)
Köszönöm a tanácsokat! :)
A pap semmit nem ér, mivel a pedofil papok Istenük nem létezik, csak kitaláció, ahogy a kereszténység is.
Visszatérve a kérdéshez a megoldás:
Egy rituálé alkalmával kell megértetni a szellemmel, hogy ez már a Ti otthonotok nem az övé, és hogy őneki tovább kell menni az asztrálszférákba fejlődni (nem a fénybe!!!).
Ahányan laktok a lakásba üljetek le, gyújtatok meg egy gyertyát, fogjátok meg egymás kezeit, és mondjátok el, hogy mit akartok. Vagy Ouija táblán keresztül is lehet kommunikálni a szellemmel, hátha van még valami mondanivalója, és ha azt elmondja megnyugszik a lelke, és továbbmehet a túlvilágra. És ismétlem, hogy nem arról a bizonyos fénykapuról beszélek, az nem a túlvilág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!