Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan kell szellemet idézni?

Hogyan kell szellemet idézni?

Figyelt kérdés
Barátaimmal (velem együtt 4-en) szellemet szeretnénk idézni, de nem családtagot vagy ismerőst hanem aki a közelben van.Tudnátok ajánlani jó szellemidézési módszereket, tanácsokat,kellékeket?
2012. márc. 7. 17:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
tanács? amihez nem értesz ne csináld. vagy csináld de akkor ne sirj hogy valami csesztet. fogalmatok sincs mibe akartok kezdeni. halottakat nem poén zavarni heccböl....
2012. márc. 7. 18:18
 2/20 A kérdező kommentje:
de még nem csináltunk ilyet és kiváncsiak vagyunk
2012. márc. 7. 18:19
 3/20 Mónih ***** válasza:
91%

"de még nem csináltunk ilyet és kiváncsiak vagyunk"

Tudjátok hány ember halt meg a kiváncsiságba?

Ne csináljátok..tapasztalat nélkül..főleg ne.

2012. márc. 7. 18:22
 4/20 anonim ***** válasza:
34%
Szellemeket NEM lehet megidézni! Ez csak csalás,a hiszékenyek becsapása.
2012. márc. 7. 18:23
 5/20 anonim ***** válasza:
Szellemet csak páratlan számu ember tud idézni, és nagyon fontos hogy NE gonoljatok közben a Fehér elefántra különben nem fog sikerülni.....
2012. márc. 7. 18:27
 6/20 A kérdező kommentje:
de ha nem csináljuk hogy szerzünk tapasztalatot?
2012. márc. 7. 18:29
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

tudod mit? csináld! aki hülye haljon meg most komolyan....én nem idéztem szellemet,csak egyszerüen itt volt.megéreztem ha itt volt,eltompultam, idegrohamok lettek,a párom is totál bekattant,neki emlékezetkiesései voltak.éjszaka rettegtem mert akkor jöttek föleg,volt hogy átment rajtam az egyik,vagy legalábbis gondolom mert végigfutott rajtam egy áramütésszerü érzés és után ugy vert a szivem hogy azt hittem megáll, levegöt is alig kaptam.egyszer a falhozb@szták a fejemet mikor bementem a szobába.

aki hiszi hiszi aki nem nem leszarom! lehet megmagyarázni mindenféle drogos szarnak meg agyi bajnak de kétlem hogy a párommal egyszerre lettünk volna gyagyások és csak estére.

ugyhogy ha szarul sül el akkor számithattok ilyesmikre. csináljátok mert jobb esetben nem történik semmi(vagy csak azt hiszitek) de aztán tessék kiállni férfiasan a természetfeletti ellen! mert azt nem tudod leszurni a konyhakéssel!

2012. márc. 7. 18:36
 8/20 anonim ***** válasza:
12%
Sehogy mert szellemek nincsenek , ébresztő !
2012. márc. 7. 18:37
 9/20 A kérdező kommentje:
hát ilyen élményben azért remélem nem lesz részünk
2012. márc. 7. 18:43
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne csináljátok, mert ha egy démon jön át akkor abból baj is lehet. Ez egy tanács!
2012. márc. 7. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!