Hogyan kell szellemet idézni?
"de még nem csináltunk ilyet és kiváncsiak vagyunk"
Tudjátok hány ember halt meg a kiváncsiságba?
Ne csináljátok..tapasztalat nélkül..főleg ne.
tudod mit? csináld! aki hülye haljon meg most komolyan....én nem idéztem szellemet,csak egyszerüen itt volt.megéreztem ha itt volt,eltompultam, idegrohamok lettek,a párom is totál bekattant,neki emlékezetkiesései voltak.éjszaka rettegtem mert akkor jöttek föleg,volt hogy átment rajtam az egyik,vagy legalábbis gondolom mert végigfutott rajtam egy áramütésszerü érzés és után ugy vert a szivem hogy azt hittem megáll, levegöt is alig kaptam.egyszer a falhozb@szták a fejemet mikor bementem a szobába.
aki hiszi hiszi aki nem nem leszarom! lehet megmagyarázni mindenféle drogos szarnak meg agyi bajnak de kétlem hogy a párommal egyszerre lettünk volna gyagyások és csak estére.
ugyhogy ha szarul sül el akkor számithattok ilyesmikre. csináljátok mert jobb esetben nem történik semmi(vagy csak azt hiszitek) de aztán tessék kiállni férfiasan a természetfeletti ellen! mert azt nem tudod leszurni a konyhakéssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!