Hogyan kell szellemet idézni?
Hallottam efféle dolgokat,veszélyes meg minden..Ti tudjátok
De a kíváncsi embernek azt mondják: ne,! azért is megteszi.szóval döntsd el...
nem értem, hogy miért keresitek a bajt, kedves Kérdezők!
A fehér oldalt tapasztaljátok meg! Meditáljatok közösen, hívjátok a négy Arkangyalt! Kérjetek energiát a teremtőtől. De előtte kérd meg Mihály arkangyalt, hogy az építő jellegű energiákat engedje a közeledbe, amik másova tartoznak, tartsa távol. És csak olyan ütemben engedje be, amilyenbe el tudod fogadni! Javaslom, hogy lépj a fény útjára! ez egy nagyon jó videó meditálásra: http://www.youtube.com/watch?v=iG_lNuNUVd4 . Magában hordozza az erősebb és a finomabb rezgéseket is! Jó meditálásokat!
Az a baj ezzel az egésszel hogy alapból értelmetlen.
Én szkeptikus vagyok nem igazán hiszek a témában inkább technológiai és fizikai oldalról közelítem meg a dolgokat. Viszont azért veszélyes szellemidézést ha más nem is ,de ilyenkor egymást szívatják rémisztgetig az emberek általában. És pszihológiailag a másik emberbe olyan dolgokat ültettek el ,amik később egy csomó félelmet problémát szülhet. (És tudat alatt)
Például ha reccsen a sötétbe valami egyből azt hiszed valami szellem vagy miegymás. Még ha nem hiszel benne akkor is ez lesz az első gondolatod. Most lehet nevetsz ezeken a dolgokon amit leírtam de aki abszolult nem hisz egy kicsit sem ezekben a dolgokban az nem ül neki szerintem szellemet idézgetni.
Én ezt gondolom a a témáról akár igaz akár nem.
Én a reális tudományos verziót mondtam.
Olyasmi ez mint mikor egy számodra félelmetes horrorfilm hatása alatt vagy. Tudod hogy film de mégis valami félelmet érzel mikor kimész a wc re éjjel.
Ne csináld! Veszélyes, ráadásul démoni erőket használ.
Jobb, ha olyan helyre mész el, ahol vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!