Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan kell szellemet idézni?

Hogyan kell szellemet idézni?

Figyelt kérdés
Barátaimmal (velem együtt 4-en) szellemet szeretnénk idézni, de nem családtagot vagy ismerőst hanem aki a közelben van.Tudnátok ajánlani jó szellemidézési módszereket, tanácsokat,kellékeket?
2012. márc. 7. 17:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Arra azért vigyázzatok, mert ez a gondolkodás meg ez a tudás amennyivel ti rendelkeztek, egyenlő a zéróval, olyan erőkkel szemben, akiket nem köt a tér és az idő. Na, a legjobbakat nektek. Aztán kéznél legyen egy jó pszichiáter száma, arra az esetre, ha széttépik a tudatodat, legyen aki összetákolja.
2012. márc. 7. 19:03
 12/20 anonim ***** válasza:

Hallottam efféle dolgokat,veszélyes meg minden..Ti tudjátok

De a kíváncsi embernek azt mondják: ne,! azért is megteszi.szóval döntsd el...

2012. márc. 7. 19:33
 13/20 anonim ***** válasza:

nem értem, hogy miért keresitek a bajt, kedves Kérdezők!

A fehér oldalt tapasztaljátok meg! Meditáljatok közösen, hívjátok a négy Arkangyalt! Kérjetek energiát a teremtőtől. De előtte kérd meg Mihály arkangyalt, hogy az építő jellegű energiákat engedje a közeledbe, amik másova tartoznak, tartsa távol. És csak olyan ütemben engedje be, amilyenbe el tudod fogadni! Javaslom, hogy lépj a fény útjára! ez egy nagyon jó videó meditálásra: http://www.youtube.com/watch?v=iG_lNuNUVd4 . Magában hordozza az erősebb és a finomabb rezgéseket is! Jó meditálásokat!

2012. márc. 7. 21:12
 14/20 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel az egésszel hogy alapból értelmetlen.

Én szkeptikus vagyok nem igazán hiszek a témában inkább technológiai és fizikai oldalról közelítem meg a dolgokat. Viszont azért veszélyes szellemidézést ha más nem is ,de ilyenkor egymást szívatják rémisztgetig az emberek általában. És pszihológiailag a másik emberbe olyan dolgokat ültettek el ,amik később egy csomó félelmet problémát szülhet. (És tudat alatt)

Például ha reccsen a sötétbe valami egyből azt hiszed valami szellem vagy miegymás. Még ha nem hiszel benne akkor is ez lesz az első gondolatod. Most lehet nevetsz ezeken a dolgokon amit leírtam de aki abszolult nem hisz egy kicsit sem ezekben a dolgokban az nem ül neki szerintem szellemet idézgetni.

Én ezt gondolom a a témáról akár igaz akár nem.

Én a reális tudományos verziót mondtam.

Olyasmi ez mint mikor egy számodra félelmetes horrorfilm hatása alatt vagy. Tudod hogy film de mégis valami félelmet érzel mikor kimész a wc re éjjel.

2012. márc. 7. 22:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Mi is próbáltuk gyerekkoromban , semmi nem történt .
2012. márc. 9. 04:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Mondani kell, hogy gyere és ennyi volt.
2012. márc. 9. 08:34
 17/20 anonim ***** válasza:

Ne csináld! Veszélyes, ráadásul démoni erőket használ.

Jobb, ha olyan helyre mész el, ahol vannak.

2012. márc. 10. 12:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Ne csináld! Hallotam egy törénetet ami igaz. 8an voltak bent. De véletlenül egy démont idéztek meg. Napokig nem tudtak aludni. Tisztára bekattantak. Magukban beszéltek stb. 1hétre rá egyik fiú( aki ott volt az idézésnél)meghalt. Nem vicc. Nem játék!!!!
2012. márc. 10. 15:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Mit árthat egy kis kíváncsiság ... pontban éjfélkor a sötétben kiabáljátok hogy TE GYÍKARCÚ MEGIDÉZLEK VONSZOLD IDE MAGAD
2012. márc. 11. 16:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Ne idézz,mert nagyon veszélyes!!!Nem szabad ilyenekkel játszai!NEM VICC!!
2012. márc. 17. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!