Ezeket a lényeket ki találta ki és miért hiszik el, hogy léteznek?
-Reptoidok
-Oroszlánfélék
-Badacsonyi Görényember
-Mátranováki Fanyűvő
-Krixkraxok(vagymik)
-Nora a Szopódémon
-404
Bocs, ha valakit kihagytam, lehet kommentben helyesbíteni:D
Szal, tényleg van olyan aki ezeket benyalja? Mert ebben a kategóriában már nem is lehet másról olvasni csak róluk, h ezek építették a piramisokat és invázióznak majd decemberben stb...
Nóra a Szopódémon, nem létezik???? Ne mondjátok már, mert ezen kiakadok, mert férfi létemre, annyira vártam őt, hogy megjelenjen, még virágot is vettem emiatt!
ÁÁÁÁ!!!!
404 nem kitalált lény, egy válaszoló volt itt a fórumon, aki különböző földönkívüliekkel kapcsolatos dolgokat mesélt el, írt le, de aztán csináltak neki egy fórumot, és odament a hívőivel.
A többi kitalált, a legelterjedtebb a Reptoidok és a Badacsonyi Görényember, az erre járók találták ki majdnem mindet.
amúgy még vannak jók nekem: sétálgató kakiman
nyugati-pályaudvar ördöge (Sanyi bá)
Kiszel Tünde
Bakonyi Szőrgyűjtő
Trottyomflotty
Kókuszmók
Lakatos Rómeó
Már megbocsáss, de a legújabb összeesküvés elméletek szerint, a piramisépítésben magyar kéz van.
Egy őjabb kérdés, ahol nehezményezem, hogy a Rézfaszú baglyot nem említettétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!