Ezeket a lényeket ki találta ki és miért hiszik el, hogy léteznek?
Figyelt kérdés
-Reptoidok
-Oroszlánfélék
-Badacsonyi Görényember
-Mátranováki Fanyűvő
-Krixkraxok(vagymik)
-Nora a Szopódémon
-404
Bocs, ha valakit kihagytam, lehet kommentben helyesbíteni:D
Szal, tényleg van olyan aki ezeket benyalja? Mert ebben a kategóriában már nem is lehet másról olvasni csak róluk, h ezek építették a piramisokat és invázióznak majd decemberben stb...
2012. ápr. 11. 19:06
1/24 anonim válasza:
Kimaradt a
Komáromi Erődember
Mecseki Lóember
Pilisi Mutáns Pocok
Harkányi Vérharkály
Soproni Suttogó Sólyom
2/24 anonim válasza:
Ja a kérdésedre a válasz: az utolsó hármat én találtam ki. Van még a tarsolyban!
3/24 anonim válasza:
Szerintem a másodiktól kezdve az utolsó előtti nem létezik, a reptoidokban kételkedek, 404 viszont olyan hitelesen adja elő magát, hogy az emberben olyan látszatot kelt, minthogyha valóban létezne. A többi mind tömény hülyeség, és igen, van sok olyan ember aki ezeket is benyalja. Különböző emberek találták ki, és már ősi szokás, hogy az emberek hisznek mindenféle misztikus dologban, bár ennek sajnos nagy része vagy kitaláció, vagy pofátlan átverés.
4/24 anonim válasza:
Tudnák írni az Ormánsági sötét bunkókról, nem hinnétek a szemeteknek.
6/24 SSJGoku válasza:
A Badacsonyi Görényember és a Mecseki Lóember legendája igaz!!! A többi hitvány utánzat!!!
7/24 anonim válasza:
A badacsonyi görényember tényleg létezik!
8/24 A kérdező kommentje:
Viccesek a válaszok XD és látta is már vki ezeket?:D
2012. ápr. 11. 19:58
9/24 SSJGoku válasza:
Igen sokan látták a BG meg a ML de olyan szörnyűek,hogy megvakultak ás megnémultak a tanuk már akik túlélték
10/24 anonim válasza:
én a Bunkónkéregető-részegcigány nevű fajt látom minden nap!!! :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!