Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hát én nem hiszek a szememnek!...

Hát én nem hiszek a szememnek! Mi a fene ez?

Figyelt kérdés

Az elöbb jártam az udvarban és cigiztem, mire azt vettem észre hirtelen, hogy a szomszéd kertjében valami vörösen izzó dolog repked körbe körbe.

Annyira megijedtem, hogy elkiáltottam magam és erre a mi kertünkbe teleportált az a fény és elkezdett felém jönni! Szerencsére befutottam a lakásba és nem jött utánam!

Kérlek segítsetek nagyon félek! :(

2012. ápr. 6. 23:38
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

Lány, de miért érdekes ez?

Amúgy meg igen leszokokm ert rászoktam pár hónapja és anyukám mérgés.

2012. ápr. 7. 22:08
 42/47 anonim ***** válasza:
Hmm én odadobtam volna egy követ:/ amúgy szerintem gömbvillám nem lehet mert az pár másodperc alatt eltűnik nem várja meg míg bejössz a házba :/ és lehet hogy szellem volt! méghozz gonosz! azt hallottam hogy azok izzanak vörösen :/
2012. ápr. 8. 12:52
 43/47 anonim ***** válasza:

"gonosz a szomszéd többször idézett már szellemeket!" -kedves kislány sajnos azt kell mondanom hogy az amit láttál azt a szellemidéző idézte elő. És az amit láttál egy gonosz szellem volt amit felidézett.

Van egy rosszhírem és egy jó is.

A rossz az hogy egyedül semmit sem tehetsz ellene.

A jó hír pedig az hogy Jézus Krisztus Isten fia -nem tudom ha hallottál-e róla győzelmet aratott e gonosz szellemek felett és ezt a hatalmat neked is adja HA vele kapcsolatba lépsz és ha hinni fogsz benne. Ö meghalt a világ minden bűnének a büntetéséért mert annyira szeretett és azért hogy nekunk örök életunk lehessen. Ha érdekel ez a Jézus téged irj priviben.

2012. ápr. 9. 16:59
 44/47 anonim válasza:
biztos hogy nem rendes cigit szívsz :D
2012. ápr. 9. 17:17
 45/47 A kérdező kommentje:
Jézus csak kitaláció!
2012. ápr. 9. 17:26
 46/47 anonim ***** válasza:

hah, ha Jézus aki történelmi személy kitaláció, akkor a szellemvilág mi? talán az a valóság?

ugylátszik a történelemben kissé elmaradott vagy, sajnos ezt kell mondanom harag nélkul.

2012. ápr. 9. 18:20
 47/47 anonim ***** válasza:
A drog ártalmas...
2012. ápr. 10. 00:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!