Hát én nem hiszek a szememnek! Mi a fene ez?
Figyelt kérdés
Az elöbb jártam az udvarban és cigiztem, mire azt vettem észre hirtelen, hogy a szomszéd kertjében valami vörösen izzó dolog repked körbe körbe.
Annyira megijedtem, hogy elkiáltottam magam és erre a mi kertünkbe teleportált az a fény és elkezdett felém jönni! Szerencsére befutottam a lakásba és nem jött utánam!
Kérlek segítsetek nagyon félek! :(
2012. ápr. 6. 23:38
1/47 anonim válasza:
rep.. izé, na.. rep.. repülő reptoid?
2/47 anonim válasza:
A szomszéd cigivel a kezében karkörzést végzett, aztán nagy ívben átpöckölte a csikket hozzátok.
3/47 anonim válasza:
igen... van a közeletekben rézfaerdő?
4/47 A kérdező kommentje:
Nem igaz, hogy szenjánosbogár! Azok nem olyan nagyok mint a fejem!
2012. ápr. 7. 00:02
5/47 A kérdező kommentje:
Valami értelmesebbet mondjatok már!
2012. ápr. 7. 00:06
6/47 Shai-Hulud válasza:
OK, de akkor kérdezz is valami értelmesebbet! :-))
7/47 anonim válasza:
Olyan kérdésre vársz értelmes választ, amire -te is nagyon jól tudod hogy- senki nem tud válaszolni.
8/47 A kérdező kommentje:
De vannak itt hozzáértök is! Így nem merek elaludni mert félek, hogy arra vár hogy aludjak és betör a lakásba az a lény!
2012. ápr. 7. 00:13
9/47 anonim válasza:
Már bent vár a lakásban, a takaród alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!