2/21 anonim válasza:
Az őshonos faj. 65 millió évvel ezelött a többségük Föld alá kényszerűlt, néhányuk elhagyták a bolygót a szőrnyű atomháborúnak következtében, és azóta nem mertek előjönni mert megjentünk mi, emberek. Persze pár alakváltó reptoid sikeresen beépült közénk... Jelenleg ők irányítják a világot. Most az a tervük, hogy decemberben támadást indítanak ellenünk, de nem félj az Ellenállás majd megment.
3/21 anonim válasza:
EZEKET TE HONNAN OLVASTAD GYÍK ARC???????? MÉG 65 MILLIÓ ÉVVEL XDD UGY MONDOD MINT HA OTT LETTÉL VOLNA ÉS LÁTTAD HOSZ MÁSZNAK A FÖLD ALÁ!!!!!!!!!!!!!!!! NA CSŐVÁZ CSICSKÁK
4/21 A kérdező kommentje:
#1: Köszi.
#2: Te gyógyszereken élsz?:D
2012. ápr. 4. 21:45
5/21 anonim válasza:
És a második válaszolót beavatták a támadási tervbe, mert ő is reptoid. Ma már nem szabad bízni senkiben. Lehet hogy a szomszéd néni is reptoid.
6/21 anonim válasza:
Most a reptoidok a földkéreg alatt élnek és majd december 21-én jönnek elő,amikor megérkeznek a fajtársaik.
8/21 anonim válasza:
december 21? akkor elmarad a szilveszteri buli! a fene :))
9/21 anonim válasza:
Na ne!!
Pedig legutóbb is olyan qrva jót szilvesztereztem a haverokkal!!
10/21 anonim válasza:
Invázió:2012.12. 27.-én.
Föld alatt élő gyíkemberek.
Létezése vitatott.
Eldöntheted, hiszel benne vagy nem.
Magam részéről nem hiszek bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!