Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek, tényleg igaz lehet?

Szerintetek, tényleg igaz lehet?

Figyelt kérdés

Olvastam egy cikket, hogy van egy ember akivel még a 2 világ háborúban kísérleteztek a németek. A cél az élete meghosszabbítása lett volna, azonban ez nem sikerült állítólag. Ilyenkor kb. 45 éves lehetett. A 2 vh. után USA-ba majd a Szovjetunióba került, ahol ismét felkérték kísérletekhez, itt viszont sikerrel jártak (1985). Akkor tájt kezdett elterjedni az ételekben használatos tartósítószer, és ennek az egyik módosított változatát injekciózták az emberbe és még most is él. kb. 112 éves.

Szerintetek igaz?

[link]

2012. ápr. 3. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. A tartósítószerek azt eredményezik, hogy a hulla sokkal később bomlik le, mint normálisan, nem azt, hogy tovább él az ember.
2012. ápr. 3. 19:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Onnan induljunk ki, hogy ez a kép egy koholmány. Ugyanis láttam már több webhelyen ennek a másik változatát (ami mellesleg sokkal valósághűbb) és az egy állatot ábrázol, nem volt rajta ilyen fej. Ha már ez egy tény, lehet következtetni a dolog valóságtartalmára.
2012. ápr. 3. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
ha ez a kép volt hozzá, tuti nem igaz.... Én is láttam már a képet és annak ilyen nöstény kutyafeje volt...
2012. ápr. 4. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem igaz. Én 124 éves vagyok és az elmúlt 56 évben kenyérélesztőt adtak be nekem beöntés szerűen illetve orron való felszippantással.
2012. ápr. 5. 01:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Amint megláttam a képet rögtön visszára kattintottam, olyan ronda...
2012. ápr. 6. 12:35
 6/6 anonim ***** válasza:
01:47 te hülye vagy X)
2012. ápr. 8. 14:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!