Kísértetekkel foglalkozók! Számomra érthetetlen dolgok történnek mostanában a szobámban! Lehetséges, hogy Poltergeist-aktivitás?
Először is kérdező nincsenek kísértetek, viszont tiszteletlenség a halott távozó lelkeket zavarni.
Egy elmebeteggé válhatsz ha egy volt pszichopata ember leke érzékeli a marhaságaidat belekotorhat a fejedbe és vagy a diliházba kötsz ki vagy egy pap fog szórakozni veled sátán-üzéssel -- de ez nálunk ritka-- szóval marad a zárt osztály és dilibogyó ha peched van
A másik van egy hatalmas Erő amely a holt lelkeket lehúzza hogy ha nem tudná merre kell indulnia. Ha ez az erő észleli azt hogy te mivel szórakozol akkor elképzelhető hogy egyre nagyobb frászt fog rád hozni-- és akkor örülhetsz ha nem betegedsz meg tőle és nem megy a lelked utána!!---egyenlő a testhaláloddal.
szóval ne szórakozz ilyesmivel örülj hogy élsz a holtakat és a életen túli erőket hagyd békén-- ne félj majd szembesülsz te is vele de nem érde4mes sietetni, mert csak egy életed van vigyázz rá. A Földnek két lelke van, akár csak neked. Az egyik a szellemi isteni lélek-energia a másik az erőnek és halálnak energiája-- ez a lélek energia makacs, kíváncsi és nehéz lerázni-- de jóindulatú-- de ha felfigyel a hülyeségeidre akkor egy darabig zaklathat. Ne szórakozz a szellem idézésekkel, mert a holt lelkek távozását zavarod és e miatt ez az Erő, most tulajdonképpen megleckéztet. szóval ne csináld, felejtsd el és ne is figyelj semmire oda. Bármit észlelsz huzd magadra a takarót mintha semmit nem hallanál észlelnél ennyi és leszáll rólad--- kissé ostoba, kissé erőszakos ezért veszélyes.
Tudod gyermekkoromtól volt egy adottságom-- de az első használatával egy időben megjelent ez a Fekete Energia-- egyébként ha megjelenik félelmetes. Szóval megjelent és megmentette gyermekként az életem. De én azt a képességemet gyakran használtam utána sok évig-- semmi nem történt--- de két olyan alakalom volt megint 20 évesen és 29 évesen, hogy megint meg mentette az életem-- minden alkalommal majd frászt kaptam amikor megláttam. Sokáig nem értettem és amikor elmeséltem valakinek egy pszichiáternek azt mondta csak álmomból ébredve láttam.-- elfogadtam.
Közben a képességemet ami egyébként nagyon ritka, több száz vagy ezer évenként ha valakinek van ilyen-- használtam rendszeresen. 1991 ban használtam utoljára és miután lejárt az időm igy visszatértem a testembe ott hagyva amit néztem" és vizsgáltam" szóval befejezetlen maradt az az élményem, mert számomra elég volt nem voltam többre kiváncsi és nem is mertem volna azt a kísérletet megismételni. DE akkor megjelent ez a Fekete Jelenés most a hátam mögött és megfogta érintve a vállam hatalmas tenyerével betakarta az egész mellkasom, felugrottam és átrohantam a másik szobába. Semmit nem láttam mert nappal volt őt látni ahhoz hajnali szürkület vagy éjszaka kell hogy legyen--- Viszont attól kezdve szinte hetenként mozgott a föld a házunk alatt, a családom frászt kapott kimenekültek a házból ez tavasszal kezdődött és aug 1 ével ott hagytuk a házunkat és lakókocsivak kimentünk külföldre fel északra egészen németben. Abban reménykedtem hogy abba marad-- de amikor már Györben ismétlődött a kocsink alatt majd az osztrák határon majd végig amig csak haladtunk északig a tenger partig bárhol megálltunk éjszakára akkor már a férjem őrjöngött Viki!!! megigérted mindent abba fogsz hagyni ez nem földrengés ez sokkal másabb valamit csak műveltél. Aztán fent északon béreltünk házat a férjem és kislányom munkát vállaltak egy ideje csend volt-- én elkezdtem festeni atájat és a képeimet vették amikor egy hajnalban megmozdult az ágyam ide oda csúszot, kiugrottam és csak az én ágyam mozgott ültem elötte és dühöngtem-- azt hittem az isteni energia akarja hogy visszatérjek mert nem néztem végig a müsorát" az illúzió képeket az élet születéséről. Iszonyú dühös voltam--Holott nem ő volt aki mutatni akart hanem a Fekete Energia-- szóval soha nem ártott sőt az életemet megmentette 3x Mert ha nem ébreszt fel bent halok meg a házba ha gyerekként nem jelenik meg és mutat a part felé és nem kapok tőle fráészt akkor beleshettem volna egy lékbe, ha 29 évesen nem jelenik meg és nem bénit vakit meg akkor lehet hogy az nap még butaságot követek el-- de igy se mozdulni se látni nem tudtam-- de csak akkor ha felakartam kelni-- különben mozgott az ágyban a lában és láttam a gyerekeimet-- ha kitettem az ágyból a lábam megbénult és megvakultam, igy nem hogy öngyilkos nem tudtam lenni hanem kénytelen voltam a gyerekeimnek kiabálni segitsetek, hivjatok orvost -- elvitt a mentő és egy éven belül meggyógyultam szaladtam újra és elmultak a gondjaim boldog voltam és azon csodálkoztam hogy juthatott ilyen butaság a fejembe? Na akkor is hajnalban arra ébredtem valki megfogja a vállam felnéztem és a szoba másik felében állt a menyezetig ért meghajolt mert hatalmas volt és én megint frászt kaptam-felkapcsoltam a ki8slámpát mellettem és Ő eltünt--Addig könyvelő voltam és soha nem érdekelt semmi és senki a családomon és a problémáimon kivül-- akkor amikor újra futottam, elhelyezkedtem a klinikán mert megdöbbentem a beteg emberektől-- ismét tanultam és klinikai intenzív ápló lettem -- akkor jöttem rá hogy amit én érzékelek az igaz az hogy mellettem gyógyultak a betegek a könyvelésben elmult a fájdalma ha elöttem ült hogy furcsán megéreztem ha gyulladása volt ha rákja volt ha nem sokára meghal egy ember ez mind olyan félelmetes volt számora-- szóval ezt akarta a Fekete energia a tudomásomra hozni ezeket akarta még megmutatni és ezért bénított le és vakított meg hogy lássam érezzem a betegségeket ha már én és családom egészséges, hogy milyen képességeim vannak még nem csak a kilépés és elzúgni a világ másik felébe hogy értsem az élete értsem a testet a halál állapotát és ami utána következik--- S én buta fejemmel mivel mindent félre értettem-- ártottam Neki---
Kedves Kérdező. A végére szeretnél járni ? Nem vagyok csapatjátékos, tehát : üzenet és elbeszélgetünk ! Egy a lényeg, az elsőt te küld, majd elmondom miért.
Üdv. Jaewy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!