Évekkel ezelőtt az akkor 4 éves kisfiam lelkesen kérte, hogy menjek, nézzem meg a falon pompázó meseautót mely számomra érthetetlen módon valóban ott lebegett a falon. Kisfiam szerint ő akarta, hogy ott legyen. Mi a magyarázat?
Nem tusom, de nagyon érdekesen hangzik.
Más nem mesélt a fiad?
Hogy idézte ő elő? Csak akarta, és ott volt?
Más furcsaságok nem voltak?
Előző: jó kérdések!
Nem igazán tiszta, hogy mi volt az. Egy kép? Egy valódi kisautó? Vetítettnek tűnt?
Nem mentél oda, hogy megnézd? Meg tudtad fogni? Körbejártad? Érintkezett a fallal?
Kérlek írj még részleteket.
olvasd el Dean R.Koontz A szeme sarkából c. könyvét,szerintem tetszeni fog!:)
Bartholomew Lampion a californiai Bright Bachben látja meg a napvilágot egy tragédiákkal teli napon. Hároméves, amikor elveszíti a szeme világát. A vak kisfiúról hamarosan kiderül, hogy csodás képességek birtokosa.
13:29 vagyok..
Hű, ez nem semmi. Azt hittem adhatok valami frappáns magyarázatot, de passzolok. Szóval akkor nem lehet, hogy a fiad előszedte a vetítőt, és bekapcsolta?
Én biztos magam alá rondítottam volna.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!