Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért veszélyes a szellemidézés?

Miért veszélyes a szellemidézés?

Figyelt kérdés
Nem akarom megidézni, de minden 2. kérdés itt, hogy hogyan kell.Ezekre az összes válaszban megírják, hogy ne csinálják,mert nagyon veszélyes.Mik a veszélyei?

2012. márc. 15. 20:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én is hiszek az ősrobbanásban.

De mint emberi lény nem jöhettet létre ennyire fejletten.

Szerintem minket az idegenek tettek ilyenné egy majomból vagy akármiből és felemeltek minket.

2012. márc. 17. 17:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondok egy példát. Megidézed Elvisz Prézlit. Neki áll a legnagyobb slágereit énekelni, és ha nem tudod visszaküldeni. akkor egész nap rock'n'rollt hallgathatsz. Hát nem csodálatos.
2012. márc. 17. 21:02
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én csak a saját tapasztalataimat tudom megosztani mindenkivel, nem olvastam a válaszokat. Magamról annyit, hogy egy materialista és mindennemű "hókuszpókusz" iránt alapvetően szkeptikus, nagypofájú fickó vagyok. De végülis a testvérem és néhány ismerős unszolására belementem a szellemidézésbe. (Mert hiába a szkepticizmus, az ismeretlen iránti kíváncsiságom győzött.)

Namost nem tudom, hogy valóban vannak-e szellemek, nem tudom, hogy amit tettünk az igazi szellemidézés volt-e vagy csak érzéki csalódás, de átéltük. Együtt, többen ugyanazt, ugyanúgy.

Az első alkalommal, még 1991-ben, egész fiatalon, amikor az ötöslottón 200M volt (akkor arra jobban felkapta mindenki a fejét, mint ma a milliárdra) nyeretlen kamaszokként szellemet idéztünk és kikértük az aheti lottószámokat. Direktben nem adta, de a "matematikai feladvány" jellegű kérdésekre készséggel válaszolt. Kijött 5 szám, amiből három biztos volt, kettő nem. Hármasunk lett azon a héten a biztos három számmal. Na ezen befostam kissé, hogy valami csak van olyan, amit nem ismerünk.

Hatása: alvásparalízisre emlékeztető jelenségek, hideg szélre ébredések a szobában pár hétig, de elmúlt.

Aztán 6 évvel később megint idéztünk, akkor már durvábban, akkor nem "nyereségvágyból" tettük.

Eredmény: hetekre instabil lelkiállapot, éber alvás, rettegve ébredések az éjjel közepén, mintha állnának körülöttem és féltem a sötétben, féltem minden kis nesztől, pedig akkor már 25 éves voltam. Hetekig tartó állapot volt, nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben. Nem mertem feljönni egyedül az emeletre sötétben??? Vicc! 25 éves fickó voltam. Aztán ez is elmúlt, de jobban megviseltek az utóhatások, mint az évekkel korábbinál.

Végső konklúzió: azért veszélyes, azért illdomos tartózkodni az effélétől, mert nem tuthatod előre, hogy azok a tapasztalások, amik józan ésszel elképzelhetetlenek, szembemennek a mai tudásunkkal, a fizikával és mindennel, de mégis megtörténnek veled, szóval nem tudhatod előre, hogy ezek mit váltanak ki belőled, milyen hatással lesznek rád. Én is picit "beleőrültem" mindegyikbe, de szerencsére kijöttem ezekből. Gondolom, hogy akikre még mélyebb, még tartósabb a hatásuk az élményeknek, azokra hiszik, hogy megszállta őt valami és egyebek. Ezt a területet nem ismerjük, de lényeges, hogy sokkal megrázóbb érzéseket fog kelteni, hogy illetéktelen területre merészkedtünk, mint az a jópofa vagányság, amit a kíváncsiságunk kielégítése okoz.

Ma is bármikor képes lennék megidézni szinte bármit, de nem teszem. Nem az én hatásköröm, nem akarok "belekeveredni" olyasmibe, amiből nem világos a kiút.

2012. márc. 18. 07:48
 14/20 anonim ***** válasza:
Ne idézz szellemet,mert nincs,inkább Call of Duty-zz inkább az szálljon meg mintsem egy szellem
2012. márc. 21. 16:17
 15/20 anonim ***** válasza:
A 13/14 jól leírta az egyik lehetséges következményt, és ettől még sokkal durvább is lehet. A zárt osztályon sok olyan őrültet ápolnak, akik nem őrültek valójában, hanem kapcsolatba kerültek a túlvilággal. Isten nem véletlenül tiltja a kapcsolatfelvételt - mert a kapcsolatfelvétel lehetséges. Ha nem lenne lehetséges, nem tiltaná. Ezek a következmények pedig teljesen függetlenek attól, hogy valaki hisz Istenben vagy sem, jó bulinak tartja-e a szellemidézést, vagy sem. A volt "nulladik típusú találkozások" műsorvezetője sikoltozva halt meg, pedig többen figyelmeztették, hogy olyan területre tévedt, amelyik nagyon veszélyes. Nem hitt benne. Attól még a démonok gyötörték. Olyan ez, min a horgászújság fordítva. Egy baj van az újsággal, a halak nem olvassák. Ez esetben pedig az a baj, hogy a démonokat nem érdeklik, hogy hisznek-e bennük.
2012. márc. 22. 12:40
 16/20 anonim válasza:

Többször idéztem már szellemet (egyedül és legjobb bnőmmel is) de egyik sem okozott olyan utóhatásokat mint amiket itt leírtak. Egy-két kivétellel minden idézés sikeres volt, de sem nálam, sem bnőmnél nem jelentkeztek alvásparalízisek, félelem vagy hasonlók.

Egyik ilyen szellemes élményem anélkül volt, hogy előtte idéztem volna és ez nem egyszer történt már meg. Soha nem lett semmi bajom, a legnagyobb lelki nyugodtsággal fordítottam neki hátat és aludtam tovább, nem bántott, elment.

Akkor most hogy is van?

2012. márc. 23. 07:16
 17/20 anonim ***** válasza:
A lehetőség fennáll. Nem rémísztgetni akarlak, de akár később is jelentkezhet az életedben a nemkívánatos esemény, hatás. Ezeket az okkult dolgokat le lehet tenni. Az ilyen okkult dolgoknak még a leszármazottakra is van hatás, a keresztyének közül sem tudják sokan, hogy a szülők okkult vétkeit is le kell tenni. Pld. valakit gyermekkorában valamilyen varázslással illettek, babonás dolgot műveltek vele. Nem kötelező ezekben hinni, csak mint már említettem - az eredmény a hittől független.
2012. márc. 23. 11:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Az, ha hátra fordulsz, ha már elkezdted, akkor meghalsz ( vagy rosszabb)
2012. ápr. 9. 11:47
 19/20 anonim válasza:
Mivel még sosem próbáltam, a pontos veszélyeket nem tudom, annyit viszont igen, hogy ez azokra veszélyes, akik hirtelen felindulásból, hülyéskedésből teszik, mert nem tudják kezelni, ha az idézés mégis sikeres. Viszont -szerintem- szellemek (vagy valami ilyen lények) léteznek, mert az én édesapám érzi őket, néhányan látják, hallják, stb., és náluk a félelmen kívül más tünetet nem fedeztek föl. Lásd a sámánokat régen. Olyan transzba estek, amiből csak önerővel tudtak kijönni és érdekes módon szinte mindig igazuk volt. Valamit azért csak csináltak az értelmetlen motyogáson kívül...
2012. máj. 13. 16:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Én a 13-as válaszíró vagyok. Kontráznám, hogy a hirtelen döntéses és a komolytalan hülyülős szellemidézésnek van káros utóhatása, a jól megfontoltan tett idézésnek meg nincs, mivel én mindegyik alkalommal bizonyos szinten felkészülten álltam neki. Persze nem vagyunk egyformák, nem mindenkire hat azonosan még ugyanaz a dolog sem.
2012. máj. 13. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!