Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A Paranormal Activity c....

A Paranormal Activity c. filmben végül kiderül, hogy tulajdonképpen miért kísérti őket az a démon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én láttam a Paranormal Activity mindhárom részét, de a mai napig nem értem, hogy mi a csudát akart az a démon a lányoktól...

Valaki, aki esetleg szintén látta már a filmeket, elmagyarázná, hogy pontosan miért is kísértette a sztori szerint a csajokat gyerekkoruk óta az a valami?

A 2. részben elvileg a fiatalabbik csaj (Kristi) kisfia kellett neki.

A 3. részben kiderül, hogy a kedves nagyi valami boszorkányos szekta tag, vagy valami ilyesmi...

De mit akart tőlük már gyerekkorukban? Miért kísértette őket kicsi koruktól kezdve? Mi volt ennek az egésznek tulajdonképpen az értelme? Magyarul mi volt a démon "motivációja"? Egyszerűen nem bírom összetenni...

Valaki, kérlek, lője már le nekem a poént, mert magamtól valahogy nem esik le.

2012. márc. 8. 08:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
igen, a 3. részben nekem sem világosak a zombik.... :(
2012. ápr. 5. 14:45
 12/15 A kérdező kommentje:
Meg ha az első szülött fiú gyermeket akarta a démon (mert ugye a nagyival erről szólt az egyezség), akkor gyerekkorukban mégis miért volt rászállva a kislányokra? Ők nem fiúk... és nekik sem lett fiú gyerekük még vagy 20 évig.
2012. ápr. 5. 15:35
 13/15 anonim válasza:
A filmben a nagymami allítólag lepaktált mindenféle sötét erőkkel/démonokkal vagyonért. Az egyezségük viszont úgy szólt, hogy addig követi/kísérti a leszármazottjait a maminak amíg nem talál egy fiú utódot. Ezért követi őket már kislány koruktó kezdve, mert így szól az egyezségük. Aztán a kettőben ugye megtalálja a kisfiú utódot így meg is szállja a kiscsávó anyját,hogy elvigye magának,de ők átűzik a démont Katie-be (asszem így hívják a másik nőt),így ő viszi el a végén a gyereket. Ez viszont akkor fura az első részre nézve, ugyanis akkor ezek szerint az első rész teljes egészében a csajban van a démon.. Szóval ez egy kicsit fura nekem, de a kérdésedre asszem megadtam a választ. :)
2012. máj. 19. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:
igyavn ahogy az utolsó mondta!:D
2012. jún. 26. 11:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Nincs benn az egész első rész cselekménye alatt a démon. Azzal, hogy kiűzték Kristi-ből, azzal először azt érték el, hogy a démon következő célpontja ne Kristi, hanem Katie legyen. Ebből is állt az egész első rész, hogy a démon éjszakákon keresztül azon dolgozik, hogy megszállhassa Katie-t. Végül meg is teszi.^^
2012. aug. 15. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!