Hol olvashatok többet a démonokról?
Javaslom az Angyalokkal kapcsolatos könyvet. Ha bele szeretnél merülni az "ezoterikus" dolgokba, akkor kezdj el Reikizni. Az a gyógyítás legmagasabb rezgésáramlata. Az angyalok is nagyon hasznosak, és végtelen szeretetből vannak! A jóra nézz, ami más, azt hagyd ki!
"Ha embereknek vagy angyaloknak nyelvén szólok is,
szeretet pedig nincsen én bennem, olyanná lettem,
mint zengő ércz vagy a pengő cimbalom"
én is onnan szedtem le könyveket.
Találsz démonológia enciklopédiát is.
1 író: köszi a javaslatot, én is szeretem az angyalokat, lesznek is a történetemben ők is, de első sorban a démonok kerülnek nagyobb reflektor fénybe, ugyanis az egyik főszereplő démon.
2. író: már rákerestem netten egy párszor, de nem kaptam semmi használható dolgot ://
4. író: a főszereplő és még pár szereplő saját démon, de én a viselkedésükre és a kultúrájukra vagyok kíváncsi, hogy azért mégse írjak semmi baromságot róluk :)
meg azért pár "létező" démon nevét is beleszőném a történetbe :)
Az angyalok ?!
Én nemtartom sokra azokat a szemeteket, és megtennél valamit Kérdező :
Normálisan írd le őket ha már írsz és ne pedig a beteg keresztény alkotta baromságokat terjeszd miszerint :
Szarvuk meg bőregér szárnyuk van és a gonosz oldalon vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!