Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért érzem ezt?

Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés

Először is nem vagyok egy paranoiás ideggyógyászati eset,aki minden hétköznapi dologban a természetfölöttit látja.

Ha bemegyek a szobámba,valami furcsa dolgot érzek.Nehéz lenne leírni. Nevezhetjük ,,rossz energiának".Ingerültté és feszültté válok,és furcsán hangzik,de úgy érzem nem vagyok egyedül. Folyton hátra kell pillantsak,mert nagyon rossz félelemérzet tör rám,mintha valaki ott lenne velem...valami rosszindulatú.

Volt egy nagyon furcsa eset,amire akárhogy is próbáltam,nem találtam racionális magyarázatot.Szintén a szobámban történt. Bementem,és egyszer csak szörnyű halálfélelem tört rám,borzalmas volt.Nagy zsivajt hallottam,mintha vagy százan beszélnének egyszerre.Éreztem ,hogy dühösek.Szörnyen dühösek.És bár nem láttam őket,de egyszerűen éreztem,ahogy rengetegen ki-be járkálnak,a falon át,mindenütt ott voltak(halványan láttam is 1-2 árnyat). Némelyik kiabált. Aztán egyszer csak elkezdett pislákolni a lámpa,és megjegyzem csukott ajtó és ablak mellett a falra akasztott virágos díszem egyszerűen lebegni kezdett.Nem csak felemelkedett,hanem lebegett.Iszonyúan féltem.Az ajtóban álltam.Egyszerűen összeestem a félelemtől,becsuktam a szemem,befogtam a fülem,és a földön térdelve sírtam.Az az érzés...Nem értem mi volt,nem éreztem még ilyesmit,de mintha kiszívtak volna belőlem mindent,nem éreztem,csak rettegést.Könyörögtem magamban,hogy legyen már vége,aztán hirtelen elhalkult minden,és békességet éreztem.

Sehol máshol nem tapasztaltam ilyesmit.Mostanában viszont ha a szobámba lépek,egyre erősödő feszültséget érzek.Egy ideig ez megszűnt,de nemrég megint elkezdtem érezni,és egyre erősebb.

Nem tudom mi lehetett,de tegnap este épp aludni akartam,amikor az ágyam végénél lévő asztalon -a hangja alapján gondolom,hogy- a gyertya mozogni kezdett.Hogy is fogalmazzam meg,mint amikor leesik egy pénzérme,úgy ,,rezgett" pár mp-ig.Akkor is rám tört(már előtte néhány perccel) valami nagyon erős negatív érzés.

Ilyesmi csak a szobámban fordul elő.Nem is értem az egészet.Már a bátyám is megjegyezte egyszer,hogy milyen rossz ott a közérzete.

Várom a tippeket,hogy tehetnék-e valamit,hogy megszűnjenek ezek a dolgok. Szentelt vizet meg hasonlókat ha kérhetem mellőzzük...

Köszönöm! 16/L

2012. márc. 7. 19:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
UI: A hetekben néhányszor volt szerencsém egyedül maradni itthon.Többször is dübörgő hangot hallottam az emeletről,egyenesen a szobám felől.Nem csak egyszerű reccsenések voltak,pontosan olyan hangja volt,mint amikor a családtagjaim járkálnak. Semmi más nem adhatott ki ilyen hangot,biztos vagyok benne,hogy hangos léptek voltak. Azt hittem,hogy nem vettem észre és megjött az egyik családtagom.Amikor felmentem,döbbenten láttam,hogy még mindig üres a ház...
2012. márc. 7. 19:12
 2/11 anonim ***** válasza:
13%
Azt, hogy nem vagy ideggyógyászati eset, ki állapította meg? Ne gondold, hogy csak az lehet az, aki haját tépve és üvöltve rohangál meztelenül az utcán. Nyilván probléma van veled, ha ilyeneket tapasztalsz, ezek hallucinációk, az örökös félelem meg szorongás. Mindenképpen beszélj erről valami szakemberrel. Mit veszíthetsz, max azt mondja nincs semmi bajod.
2012. márc. 7. 19:22
 3/11 A kérdező kommentje:

Nincs velem semmiféle probléma,ez biztos. Minden dologhoz pozitívan állok hozzá,a nehézség számomra kihívást jelent. Egészségesen táplálkozom,sportolok,kívül-belül odafigyelek magamra. Szinte soha nem szorongok,csak ha nyomós okom van rá,azon is hamar túlteszem magam. Vannak barátaim,a jegyeimmel nincs gond. Most felsorolhatnék mindenfélét,de oda szeretnék kilyukadni,hogy pszichiátriai kezelésre egész biztosan nem szorulok.

+Elég furcsa hallucinációk lehetnek,ha csak a szobámban fordulnak elő a jelenségek,+ a testvérem is(mint már említettem) megjegyezte,milyen rossz ott a közérzete.

2012. márc. 7. 19:28
 4/11 A kérdező kommentje:
Egészségügyi problémám sincsen.
2012. márc. 7. 19:31
 5/11 Mónih ***** válasza:

Nos,ha ez nem kamu..Akkor érdemes szakértőhöz fordulni,mivel elég nagy baj lehet..Halálfélelmet?

Szegény!:S

16/L

2012. márc. 7. 21:42
 6/11 anonim válasza:
Szia, Nekem tegnap este volt nagyon fura, mert egy szobával költöztem arrébb, és olyan volt mintha valaki kiakarná húzni alólam a párnát, vagy hasonlók, azt hallottam hogy valaki lélegzik mellette, pedig SENKI nem volt ott... 5 percre rá, éreztem egy gyenge simogatást a vállamon... Szerintem ez teljesen normális.. 15/L
2012. márc. 8. 07:22
 7/11 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Szerintem azért érzed ezt,mert nyitva vagy valami nem egészen materiális állapot irányába!

Én biztos felkeresnék egy táltost aki segít csiszolni ezt a képességet!

2012. márc. 8. 11:00
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó,igazán szellemes vagy... :)

2012. márc. 8. 16:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Újabb furcsa eset. Az asztalom sarkában van egy csomag gyertya( [link] helyen volt mindegyik,hozzájuk sem értem. Kimentem 1-2 percre a szobámból és mire visszamentem, az egyik gyertya az asztalom közepén volt az oldalára állítva.Megkérdeztem a családtagjaimat jártak-e a szobámban,de egyikük sem volt bent. Nem tudom mit akar ez jelenteni...Érdekes. :|
2012. márc. 11. 14:55
 10/11 A kérdező kommentje:
* egy helyen
2012. márc. 11. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!