Reggel arra keltem, hogy valami van a nadrágomon. Lehet hogy ektoplazma?
Figyelt kérdés
Fel kellene szenteltetnem a házat és alapos szellemirtást végezni?2012. márc. 1. 11:17
11/17 mustafa33 válasza:
Az attól füg, ha kívül van, akkor ektoplazma, ha belül akkor endoplazma. Ha kívül és átlátszó nyúlós ragadós, akkor egész éjszaka föléd hajolt a nyolcadik utas.
12/17 anonim válasza:
Szimplán magömlésed volt, vagy bepisiltél. Előbbi normális, utóbbi gáz.
13/17 A kérdező kommentje:
Ma is ektoplazmás volt. Mit lehet ez ellen tenni? Már teleszórtam sóval a házat.
2012. márc. 3. 10:09
14/17 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz (ne érts félre, nem elmegyógyászra gondoltam), gond lehet ott lent szerintem.
Amúgy mégis hogy az ördögbe vagy olyan biztos benne, hogy ektoplazma? Láttál már olyant valaha is? Tudod, hogy néz ki? Ha igen, emelem kalapom előtted.
15/17 Kameko-san válasza:
öhmm...hogy néz ki az az "ektoplazma"?? Milyen színű,mekkora folt,meg a hasonlók??
16/17 A kérdező kommentje:
kicsit sajnálom, akik ezt a kérdést is komolyan vették...
2012. márc. 9. 11:55
17/17 anonim válasza:
Hívd fel 404-est, hogy vegyen mintát. ő gyűjti ezeket a dolgokat és azt hiszem az ektoplazmát szereti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!