Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A barátnőmnél vagyok elment a...

A barátnőmnél vagyok elment a boltba én meg fingottam egyet de úgy sikerült, hogy összefostam a gatyámat és átütött a nadrágomon mit csináljak? :S gyorsan vmi segítséget!

Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 09:47
 1/9 anonim válasza:
61%

Szard le!

Menny a tusolóba ruhástól,vizezd agyon magad,és mond azt hogy elszabadult a tus!

Egyébként otthon kell fingani.

2012. febr. 24. 09:55
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Vedd le a gatyádat, mosd ki gyorsan, aztán mondd azt, hogy sikerült leöntened magadat pl. kávéval és gyorsan kiöblítetted a cuccodat. Radiátoron hamar megszárad, addig meg elflangálhatsz törölközőben.
2012. febr. 24. 10:06
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
LOL ezt nem hiszem el, ha nem látom...xD szegény. hát vedd le a gatyád, mosd ki, aztán majdcsak lesz valami xDDD
2012. febr. 24. 11:57
 4/9 anonim ***** válasza:
omg
2012. febr. 24. 13:11
 5/9 anonim válasza:
ha mi a fak rogyogtattal akkorat? me nem mentel a budira ha erezted hogy elkap az ekszij.de kulomben is ez csak egy vicc en majdnem befostam a rohogestol de biztos mindenki mas is aki ezt olvasta,szoval jo vicc meg van valakinek ijen kerdese? ja es a baratnod ma vissza jott az uzletbol ? vagy varja hogy irjuk neked a sok megoldast mit tegyel most.....szegeny...na szia megyek a budira .
2012. febr. 26. 09:27
 6/9 anonim ***** válasza:
na mi lett?
2012. márc. 25. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:

a gatyát dobd ki a szemétbe most meg a segged utána mond azt a barátnődnek hogy sexelni akarsz, de nagyon!!!

ha hazafele tartasz akkor kérd meg hogy adjob valami ruhadarabot:)

2012. máj. 6. 20:58
 8/9 anonim ***** válasza:
25%
Hogy mersz a szeretted családja házában fingani? Te gusztustalan szemét állat, megérdemelted, hogy összefostoztad a gatyád!!! Remélem azóta legalább még vagy 2x megtörtént ez veled!!!
2012. dec. 4. 20:44
 9/9 anonim ***** válasza:
25%
Ja, és a qva anyád, azt hiszed jó poén fingorászni ott, ahol alapvetően nincs jogod lenni se ha a barátnőd nincs otthon??? Te szarszemétszaralak, ezért kaptad a büntetésedet!!!
2012. dec. 4. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!