A barátnőmnél vagyok elment a boltba én meg fingottam egyet de úgy sikerült, hogy összefostam a gatyámat és átütött a nadrágomon mit csináljak? :S gyorsan vmi segítséget!
Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 09:47
1/9 anonim válasza:
Szard le!
Menny a tusolóba ruhástól,vizezd agyon magad,és mond azt hogy elszabadult a tus!
Egyébként otthon kell fingani.
2/9 anonim válasza:
Vedd le a gatyádat, mosd ki gyorsan, aztán mondd azt, hogy sikerült leöntened magadat pl. kávéval és gyorsan kiöblítetted a cuccodat. Radiátoron hamar megszárad, addig meg elflangálhatsz törölközőben.
3/9 anonim válasza:
LOL ezt nem hiszem el, ha nem látom...xD szegény. hát vedd le a gatyád, mosd ki, aztán majdcsak lesz valami xDDD
5/9 anonim válasza:
ha mi a fak rogyogtattal akkorat? me nem mentel a budira ha erezted hogy elkap az ekszij.de kulomben is ez csak egy vicc en majdnem befostam a rohogestol de biztos mindenki mas is aki ezt olvasta,szoval jo vicc meg van valakinek ijen kerdese? ja es a baratnod ma vissza jott az uzletbol ? vagy varja hogy irjuk neked a sok megoldast mit tegyel most.....szegeny...na szia megyek a budira .
7/9 anonim válasza:
a gatyát dobd ki a szemétbe most meg a segged utána mond azt a barátnődnek hogy sexelni akarsz, de nagyon!!!
ha hazafele tartasz akkor kérd meg hogy adjob valami ruhadarabot:)
8/9 anonim válasza:
Hogy mersz a szeretted családja házában fingani? Te gusztustalan szemét állat, megérdemelted, hogy összefostoztad a gatyád!!! Remélem azóta legalább még vagy 2x megtörtént ez veled!!!
9/9 anonim válasza:
Ja, és a qva anyád, azt hiszed jó poén fingorászni ott, ahol alapvetően nincs jogod lenni se ha a barátnőd nincs otthon??? Te szarszemétszaralak, ezért kaptad a büntetésedet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!