Mlyen díszt, kajcikat és üdcsiket vigyek a szülinapi bulimra ami a barátnőmnél lesz és neki is akkor lesz a szülinapja. Kintleszünk majd és sátorozunk este! Szóval milyen díszt, kajcit, üdcsit vigyek? 13-14 éves/Lányok
Bocsi a hülye megfogalmazásért..Megpróbálom leírni, hogy megértsétek:
Ezen a héten szombattól vasárnapig lesz a szülinapi bulim a barátnőmnél akik kertes házba laknak..és a barátnőmnek akinél lesz a buli neki is akkor lesz a bulija..szóval dupla buli lesz..nemsokan leszünk de jó nagy bulit tudunk csapni mi csajok : DD .. és minden vendég lány lesz..( bocsi az ilyen adatokért,lehet h felesleges de én úgy látom hogy ez "fontos" adat xD )és az a kérdésem, hogy milyen díszt vigyek (dísz alatt ilyesmiket értek:pohárjelölő,happy birthday felirat...stb.)és milyen enni-innivalót vigyek ??
én most 13 leszek a barátnőm meg 14..szóval: 13-14/L
Van valami közös kedvencetek? Például egy mesefigura, filmszereplő, énekes... vagy akár egy minta (mondjuk mindketten szeretitek a színes csíkos cuccokat)? Mert akkor vehettek olyan papírtányérokat és papírpoharakat, amik kifejezetten a ti ízléseteket tükrözik. Nagyon jópofa HAPPY BIRTHDAY feliratok is kaphatóak; meg persze lampionok, szerpentinek, és ha a barátnőd szülei engedik, akkor konfettit is vigyél!
Kaja szempontjából szerintem sokféle, de "apró" étel legyen. Édes teasütemények, pogácsák, kiflikarika-szendvicsek, ropi, mogyoró, stb. Sőt, én raknék egy kis tálkában gumicukrot is. :)
Inni legyen szénsavas is, meg rostos üdítő is; és ásványvízből is bubis meg mentes. Én alkoholt nem vinnék 13-14 éves lánybulira...
Köszi a válaszokat !
Grillezni nem tudunk..de a szendvics az jó ötlet..majd csinálunk kis falatkákat azaz "katonákat" : D
a torták már megvannak de a sütis ötlet is jó :D
Hát a kedvencünk a Twilight .. de a színes cuccokat is szeretjük..akkor papírtányérok is jó ötlet : D
a lampion,szerpentín is jó a konfettit meg majd megkérdezem a barátnőmet..sokféle apró étel is nagyonn jó : D gumicukrot is nagyon szeretjük : D
alkohol mondjuk csak az energia ital de az is csak enyhe..meg valamilyen citromos-narancsos sör..az is csak enyhe..és aztis csak estére h fenttudjuk maradni : D
Alkoholos filc is jó..de akkor milyen legyen a pohár ? mert őkse és mi se akarjuk összerajzolni a poharunkat.. papírpoharat meg nem akarok vinni mert elfújná a szél.. xd
és még egyszer köszönöm a jó ötleteket !!! : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!