Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan tudnám felerősíteni a...

Hogyan tudnám felerősíteni a védelmem? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval nagyon nagyon sokat olvasok mostanában a szellemekkel és az ezotériával kapcsolatban és szinte mindenhol azt látom hogy ha csupán csak foglalkozik vele az ember akkor is növeli az esélyét hogy rá telepedjenek szellemlények. Ennek megelőzésének érdekében meg akarom erősiteni a védelmem. Hogyan tudnám megtenni? (Aki nem hisz benne az nincs mit keressen az ezotéria kategóriában és lepontozom azokat akik hülyeséget írnak , a 12 évesek meg mennyenek minecraft-ozni.)

2012. febr. 26. 07:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Nos először is igen növeled az esélyét minél többet foglalkozol vele és ha elhiszed akkor pláne mert mindent beképzelhetsz annak. (én pont tegnap éjjel arra keltem fől hogy egy nagy slenderman szerű lény áll a szobám ajtajában) pedig nem is hiszek benne és ezáltal nem is félek tőle, de ott annyira megijedtem, hogy már halálfélelmem volt aztán kiderült hogy csak odaképzeltem. És mikor van ez? Mikor elkezdtem foglalkozni vele. De ha te mindenáron ragaszkodsz ahhoz hogy ezek a lények léteznek akkor a válaszom neked annyi hogy mint itt sokan fogják írni hogy égess valami fehér gyertyát vagy mi, de ehhez meg nem értek.
2012. febr. 26. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű. Mivel sokat olvasol a témában, ezért rengeteg ismeretre teszel szert, rengeteg esetet ismersz meg. Emiatt hajlamosabbá válsz arra, hogy azon furcsa dolgokat, amik veled (mint mindenkivel) megesnek, amiket addig nem értettél, ezeknek az ismereteknek a fényében kezded el értelmezni.

Ha van egy kalapácsod, akkor hirtelen a világ minden problémáját szögnek kezded el látni.

Ebből adódik a védelem is. Ha nem akarod, hogy szellemek telepedjenek rád, akkor olvass mellé könyveket pszichológiáról, természettudományról, kritikus gondolkodásról. Mindezen tudás szintézise révén sokkal jobban eligazodsz majd a világban és sokkal kevésbé érzed, hogy olyan dolgok "telepednek rád", amiket nem tudsz kontrollálni.

Lehet leértékelni, el lehet zavarni, amiért hitetlenként rontom a levegőt, nem vagyok 12 éves, és csak hozzávetőleg tudom mi az a Minecraft.

De ennél hasznosabb választ a büdös életben nem fogsz kapni.

2012. febr. 26. 09:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A gondolatok teremto ereje! Ha egy olyan ember foglalkozik ezzel a temaval, akiben felelem van, akkor az a cikk elvasasat kovetoen ezzel fog foglalkozni gondolatban,

tehat szinte mar hajlamos hangokat hallani, zajokra figyelni a kornyezeteben, s ekkor mar elhiteti onmagaval azt, hogy ez a szellemek muve, holott a sajat elmejenek a termekevel van egyutt! MEgteremtette azt, amitol annyira felt!

Kerulni kellene ezeket az irasokat, es helyette valami olyan elfogalaltsagot vegezz, ami megnyugvassal, orommel tolt el pl.

2012. febr. 26. 09:56
 4/8 anonim ***** válasza:
A konyvek valoban segiteni fognak, amiket fent is ajanlottak, pl. Dr. Joseph Murpy: A tudatalattid csodalatos hatalma, Az elme csodaja c. konyvei segitenek ebben.
2012. febr. 26. 09:59
 5/8 anonim válasza:

én olyat olvastam, hogy compónak vagy pontynak a májából rengeteg borssal és csípős fűszerekkel kenőcsöt készíteni és ebből egy picit rákenni az ajtófélfára ez elvileg távoltartja a szellemeket

érdemes arra odafigyelni, hogy ne legyen szellem a lakásban mert ha van akkor nem fogy kijönni

a kenést akkor kell ismételni ha teljesen lekopott

létezik még egy védőmedál is, de az elkészítése nagyon nehéz és sokáig tart úgyhogy inkább a halmájasat javaslom

2012. febr. 26. 13:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válszoló inkább maradok a szentelt földnél,kőnél,földnél,homoknál és keresztnél na meg persze a sónál :D Olvasgattam és rájöttem hogy fel lehet szentelni helyiségeket és így felszenteltem az egész házat :D (kivétel maradt a padlás és a fürdőszoba) De azért köszi :D
2012. febr. 26. 16:30
 7/8 SlenderMan -okos- ***** válasza:
6%

(Aki nem hisz benne az nincs mit keressen az ezotéria kategóriában és lepontozom azokat akik hülyeséget írnak , a 12 évesek meg mennyenek minecraft-ozni.)

Háhá! Miért te már 13 is vagy? Bibibííí én nem hiszek ilyen bar*omságokban és még élek!!! Nem vitt el sem a molyember, sem egy szellem, Véres Marival sem taliztam mostanában és maga slanderman sem kóstolt meg. Ja + lepontozhatsz mert így is kemény 22%-os vagyok szal nekem már nem sokat árthatsz! :P

2012. febr. 26. 20:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Az utolsó válasz a király!!!
2012. febr. 27. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!