Léteznek szellemek?
Figyelt kérdés
??2012. febr. 25. 16:22
12/24 anonim válasza:
szerintem ez a videó semmire sem bizonyíték.arra sem hogy vannak ,és arra em hogy nincsenek.elég unalmas volt.
e szerintem egy fokkal jobb,mengy magyarul is:
13/24 anonim válasza:
gyaaaah nekem a temetős a legfurább...
14/24 A kérdező kommentje:
uhh... de durva máár :o
2012. febr. 25. 18:44
15/24 A kérdező kommentje:
a temetős meg jah, téll eléggé fura
2012. febr. 25. 18:44
16/24 Mirk válasza:
Azt mondjátok vannak események amiket nem tudunk megmagyarázni, erre egyből meg akarjátok magyarázni, hogy szellemek!
Nem szellemek, csak nem tudjuk megmagyarázni.
Ha azt mondod szellem az már egy magyarázat.
17/24 A kérdező kommentje:
jó, oké, de most aki pl. hisz a szellemekbe, az már hülye, vagy mi?
2012. febr. 25. 22:43
18/24 anonim válasza:
sajnálatosan közlöm vannak.1 éve nálunk volt egy cserediák thiföldből aki ezt mesélte: az iskolánkmellet volt egy temető de msot ott egy erdő van .... késöbb látott egy lányt hosszű hajjal kicsit átlátszó volt és iskolai egyenruhába és deréktől lefele nem látszódott és járkált a folyoson
19/24 A kérdező kommentje:
:o azzigeen, eléggéé durvaa
2012. febr. 26. 15:05
20/24 anonim válasza:
Köszönjük! Ez volt az 100 ilyen kérdés pont így ebben a formában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!