Szerintetek mi lehet ez?
A házunkban van egy szoba ami mindenkiben rossz érzést kelt. Eredetileg a párommal az volt a hálószobánk, de kiköltözzünk onnan a nappaliba, mert már halálfélelmünk volt ott. Mostanában azt kezdjük érzeni, mintha a szoba rossz hangulata terjedne kifelé, a többi szoba felé is.
Tegnap vettünk egy nagy állótükröt amit ideiglenesen betettünk abba a szobába. Ma reggelre a tükör a szoba másik felében volt, és fel volt állítva. (Mi direkt lefektettük, nehogy eldőljön).
Kezdünk egyre jobban félni, és már a költözésen is elgondolkoztunk.
Az még lényeges lehet, hogy a házat mi építettük, a szomszédok nem tudnak semmi lényegesről ami miatt lehetne ott valami.
Szerintem is kamu.
De akkor is, légyszi a tükrön fenn akadók mondják már el mi a gond vele. Vagy ti se tudjátok csak mindenkitől ezt halljátok, és akkor biztos nem szabad tükröt a szobába tenni?!
Kíváncsi vagyok a nagy guruk mit állapítanak meg a képek alapján :D
Nekem van egy megállapításom: tetszik a komód :)
Attól, hogy a házat ti építettétek, szerintem még maradhatott ott kísértet. A szellemek, akik ugye helyhez kötődnek, úgy tudom, nem feltétlenül a házhoz ragaszkodnak, hanem magához a helyszínhez. De az is elképzelhető, hogy titeket követ valami, de mivel magának a szobának van rossz kisugárzása, inkább az előbbire tippelek.
Próbáltátok már megtisztítani a házat? Vagy esetleg megáldatni?
Ha továbbra is fennáll a probléma, hívhattok egy szakembert is; egy ismerősömnél is furcsa dolgok történtek: kihívott egy médiumot, aki megállapította hogy sok szellem van a házban. Azután nem történt több furcsaság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!