Szerintetek mi lehet ez?
A házunkban van egy szoba ami mindenkiben rossz érzést kelt. Eredetileg a párommal az volt a hálószobánk, de kiköltözzünk onnan a nappaliba, mert már halálfélelmünk volt ott. Mostanában azt kezdjük érzeni, mintha a szoba rossz hangulata terjedne kifelé, a többi szoba felé is.
Tegnap vettünk egy nagy állótükröt amit ideiglenesen betettünk abba a szobába. Ma reggelre a tükör a szoba másik felében volt, és fel volt állítva. (Mi direkt lefektettük, nehogy eldőljön).
Kezdünk egyre jobban félni, és már a költözésen is elgondolkoztunk.
Az még lényeges lehet, hogy a házat mi építettük, a szomszédok nem tudnak semmi lényegesről ami miatt lehetne ott valami.
Ha hiszel a szellemekben , a válaszom:
vettetek valami olyan tárgyat ,amihez kötődhet szellem.pl. életében nagyon fontos volt neki,és a tárgy "helyváltoztatása" feldühítette.vagy:a telken ,ahol a ház áll temettek el/halt meg valaki.
Hát ha ti építettétek akkor mitől féltek?
Tudjátok a ház múltját. Én sejtem az okát mi lehet az oka amitől rosszul érzitek magatok. A háznak gondolom nincs pincéje a szoba alatt?!
És szerintem ti generáljátok az egészet saját félelmetekkel.
És mi a francnak tettetek tükröt abba a szobába?? Ennél nagyobb butaságot nem tehettetek volna!
Írjatok rám privibe ha ez nem egy vicc..
Fotozzátok le az adott szobát pár szögből megmondom mi a baj vele.
én is kérnék képet róla.
mellesleg nagyon valószínű hogy csak beképzekitek. főleg ha ti építettétek. nem lehet hogy ti nem szeretitek azt a szobát, vagy már akkor sem tetszett mikor építettétek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!