Honnan jön a Molyember?
Figyelt kérdés
Egy másik dimenzió lakója, aki át képes kóborólni a dimenzió átjárókon ? Vagy földi lény lenne.
2012. febr. 23. 19:40
21/27 SlenderMan -okos- válasza:
Én már többször is találkoztam Molyemberrel. Legutóbb ( ha jól érzékeltem) a seg*emen jött ki egy én meg nem tudtam mi az szal megettem, mer aszittem v.mi kaja
22/27 anonim válasza:
Éjjeliőr volt a TNT gyárban. Kirúgták, mert elhagyta az őrhelyét és az autósokat cseszegette. Erre berágott, és a gyárból csórt TNT-vel felrobbantotta a hidat.
23/27 anonim válasza:
Valamelyik nagyon unatkozó ember agyából:)
25/27 anonim válasza:
LSD hatására jön egy másik dimenzióból.
26/27 mustafa33 válasza:
A sifonból (ruhásszekrény). Ott szokott álni egy szál gatyában, amikor a férj hazajön.
27/27 anonim válasza:
kérlek ne fárasszatok ilyenekkel! Egyszer mondom el érthetően! NEM LÉTEZIK ILYEN, SE SLENDERMAN, SE DZSUMBUJTÖRPE! AKI YOUTUBERA ILYET RAK AZ HÜLYE ÉS JOLT TUD PHOTOSHOPOLNI AFTER EFFECTEZNI MEG VIDEÓT ALKOTNI! SZAL ELMONDOM UJRA! NEM LÉTEZIK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!