Honnan jön a Molyember?
Figyelt kérdés
Egy másik dimenzió lakója, aki át képes kóborólni a dimenzió átjárókon ? Vagy földi lény lenne.
2012. febr. 23. 19:40
11/27 anonim válasza:
A molyember a ruhásszekrényböl jön természetesen, és a téli kabátodba rakja a petéit....
12/27 anonim válasza:
Az én szekrényemben is van egy molyember, időnként kiengedem, hadd repkedjen szabadon,biztosan azt látták.Sok naftalint zabált, attól lett belőle ilyen nagy mutáns.
13/27 kris.king válasza:
Láttam a discovery sciencen ezt a molyembert. Az egyik tudós szerint csak egy bagoly és az emberek félelemből bebeszélik maguknak az egészet. Én egyet értek vele.
14/27 anonim válasza:
Vörösen izzó szemű, 2 méter magas bagoly?Érdekes ötleteik tudnak lenni a szkeptikusoknak, ha valamit meg kell magyarázni.Megnézném én azt a baglyot!
16/27 anonim válasza:
Tessék, meg lehet nézni ! :)
Még a róla készült szobor(!) is látható az oldalon.
18/27 anonim válasza:
A kemotoxos válaszolónak üzenném, hogy ez semmit nem magyaráz. Valószínűleg, ha a képembe fújsz egy egész kemotoxot, én is megdöglök.
19/27 mantis religiosa válasza:
Pusztulj te is molynémber!
20/27 Em0 Girl válasza:
sztem létezik,és elég dögös :$:$ ha majd látod,kérd el a mobilszámát és írd meg priviben :$:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!