A dzsumbujtörpe tényleg létezik?
Figyelt kérdés
Azt mondta nekem az öregember, hogy ha tüzet csiholok a hátam mögött és eléggé kitartó vagyok, akkor megjelenenik a dzsumbujtörpe. Az a gondom, hogy 2 hete hangokat hallok ás moszozást a szobámban, és mikor felébredek mindig szét van szórva a cuccom mindenfelé. Nem egereket hallok, hanem mást mintha pssiegne-suttogna és tobben vannak. Néha olyat is hogy mozgatnak tárgyakat azt is hallom. Csak az a bajom, hogy én tudtommal nem csiholtam tüzet sohasem, szerintetek akkor mitől van? Vagy lehet hogy elfelejtettem hogy tüzet csiholtam? vagy mi?2012. febr. 17. 19:24
34/39 anonim válasza:
ezt a kamu kérdést:)
De nézd csak megtaláltam,ez a dzsumbujtörpe!
Vigyázz a dzsumbujos lányokkal!
35/39 anonim válasza:
Hallod te már ne igyál többet.
36/39 anonim válasza:
Még egyszer ki ne emeld ezt a sz@rt,
már herótom van ha meglátom leírva ezt a szót.
De most komolyan ELÉG, Már nem POÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
37/39 anonim válasza:
34 -es válaszolónak
Óhh hogy sz*pnál sz*rt te köcsög!!!:DD
38/39 anonim válasza:
kérlek ne fárasszatok ilyenekkel! Egyszer mondom el érthetően! NEM LÉTEZIK ILYEN, SE SLENDERMAN, SE DZSUMBUJTÖRPE! AKI YOUTUBERA ILYET RAK AZ HÜLYE ÉS JOLT TUD PHOTOSHOPOLNI AFTER EFFECTEZNI MEG VIDEÓT ALKOTNI! SZAL ELMONDOM UJRA! NEM LÉTEZIK!
39/39 anonim válasza:
Aki ezzel rikogat húznám le a francba egy pincébe és megetetnék vele egy zacskó aszfaltot! a zaj valszeg a tv, vagy a kutya, vagy a szüleid, a szétszórt cuccok meg lehetnek a szüleid, tesód bárki óvatlanságábo
l, vagy csak szimplán keres valamit! Ne foglalkozz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!