Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A dzsumbujtörpe tényleg létezik?

A dzsumbujtörpe tényleg létezik?

Figyelt kérdés
Azt mondta nekem az öregember, hogy ha tüzet csiholok a hátam mögött és eléggé kitartó vagyok, akkor megjelenenik a dzsumbujtörpe. Az a gondom, hogy 2 hete hangokat hallok ás moszozást a szobámban, és mikor felébredek mindig szét van szórva a cuccom mindenfelé. Nem egereket hallok, hanem mást mintha pssiegne-suttogna és tobben vannak. Néha olyat is hogy mozgatnak tárgyakat azt is hallom. Csak az a bajom, hogy én tudtommal nem csiholtam tüzet sohasem, szerintetek akkor mitől van? Vagy lehet hogy elfelejtettem hogy tüzet csiholtam? vagy mi?
2012. febr. 17. 19:24
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
:((
2012. febr. 17. 20:04
 12/39 anonim ***** válasza:
rakj kamerát a szobádba....éjszakára.reggel nézdmeg mi van
2012. febr. 17. 20:08
 13/39 anonim ***** válasza:
mégis mit gondoltál, miért hívják dzsumbujtörpének?
 14/39 anonim ***** válasza:
Na figyelj ,most megyek eszek töltött káposztát , kihívom a szobából az öregembert, aki már nekem is mesélt a dzsumbujtörpéről, öntök neki két feles pálinkát ,attól hátha megered a nyelve , jövök kb 10 perc.
 15/39 anonim ***** válasza:
Megvan a baj! Az öreg azt mondta,hogy a tűzköves gyújtóval, ill gyufával való tűzgyújtás is csiholásnak számít, mivel szikra által képzel hőt éghető anyagra. így sem csiholtál, gyújtottál semmit??
2012. febr. 17. 20:23
 16/39 anonim ***** válasza:
Ki bújik a szög a zsákból, mégiscsak te leszel a hibás a dzsumbujtörpe előhívásáért.
2012. febr. 17. 20:26
 17/39 A kérdező kommentje:
:// igen, gáztűzhelyet gyújtottam gyufával, az is baj? És akkor ez most az? Mi tévő legyek?
2012. febr. 17. 20:31
 18/39 A kérdező kommentje:
jajj, már hallom is őket, megint nem alszom!
2012. febr. 17. 20:32
 19/39 anonim ***** válasza:
Tudod van az a nagy Túlélő Bear Grills. Ő már sokszor gyújtott tüzet csiholással, állítólag van egy oldal ,ahol az ilyen tűzcsiholó emberkék írnak dzsumbujtörpés sztorikat. Nem merek beleolvasni még a tudattól is kiráz a hideg.
2012. febr. 17. 21:10
 20/39 Napkiraly ***** válasza:
100%
úgy tudom az a dzsumbujban lakik a 9. kerületben az Illatos úton. Ha gondolod menj ki és keresd meg
2012. febr. 17. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!