Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A dzsumbujtörpe tényleg létezik?

A dzsumbujtörpe tényleg létezik?

Figyelt kérdés
Azt mondta nekem az öregember, hogy ha tüzet csiholok a hátam mögött és eléggé kitartó vagyok, akkor megjelenenik a dzsumbujtörpe. Az a gondom, hogy 2 hete hangokat hallok ás moszozást a szobámban, és mikor felébredek mindig szét van szórva a cuccom mindenfelé. Nem egereket hallok, hanem mást mintha pssiegne-suttogna és tobben vannak. Néha olyat is hogy mozgatnak tárgyakat azt is hallom. Csak az a bajom, hogy én tudtommal nem csiholtam tüzet sohasem, szerintetek akkor mitől van? Vagy lehet hogy elfelejtettem hogy tüzet csiholtam? vagy mi?
2012. febr. 17. 19:24
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
szerintem itt van
2012. febr. 17. 22:26
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy létezik. Csillámfaszlámán lovagol.

El lehet űzni egyébként könnyen. Naplemente előtt tegyél ki a Csillámfaszláma elé egy becögligumit, amiben elesik, mert sosem néz a lába elé, ezután egy dobj egy rossz pokrócot a láma fejére (a legjobb a büdös lópokróc), ekkor azt hiszi, hogy este van és hirtelen elalszik. A Dzsubujtörpe kénytelen lesz gyalog menni, ekkor ugye sokkal lassabban halad, mert öreg és üszkös a lába. El is fárad könnyen. Legyen a cuccaid és a becögligumi között félúton egy doboz talpas Symphonia, egy doboz gyufa, meg egy fél kommersz körte. Na ekkor leül a törpe meginni a felest, meg elszív egy cigit, de ugye akkor - mivel gyufát tettél ki -, ő fog tüzel csiholni, ezáltal visszafordítja a folyamatot és el fogja tüntetni magát. A hátulütője az, hogy marad egy Csillámfaszlámád, de azt meg lehet szokni, szivárványszínűt szarik és eperszaga van.

Remélem tudtam segíteni.

2012. febr. 18. 08:33
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
figyi ha nem kell neked majd a csillámfaszláma, akkor odaadhatod nekem *.*
2012. febr. 18. 10:51
 24/39 anonim ***** válasza:

Itt látszik,hogy mennyi rosszindulatú válaszadó van.

Szegény gyerek segítséget kért , ti pedig viccet csináltok egy ilyen komoly témából. Magatokba nézhetnétek kicsit! Gondoljatok bele szegény gyerek mit élhet át

,amikor tényleg megjelenik a dzsumbujtörpe.??

Egy kicsit több együttérzést ha lehet. Ne törődj senkivel kedves kérdező, mondom keresd fel Bear Grylls-t Ő már biztos jártas ebben a témában. Majd értesíts. Szorítok neked...

2012. febr. 18. 13:56
 25/39 anonim ***** válasza:

és az öregembert véletlenül nem Fil-nek hivták? PedoFilnek?

mert akkor a dzsumbujtörpe az ő embere vigyázz vele!Kamerázd be a szobád és ha látod akkor hívd el a csillámpónit mert akkor elmegy vele fát vágni aztán bele süti egy sütibe! Utánna majd megkínál,jó? XDD

2012. febr. 19. 09:27
 26/39 anonim ***** válasza:
ezt nem hiszem ezt a trollkérdést
2012. febr. 24. 03:15
 27/39 anonim ***** válasza:
Már hogyne létezne dzsumbujtörpe!Nézd csak meg a lábad között!
2012. febr. 24. 07:40
 28/39 melike11 válasza:
A dzsumbujtörpe igen is létezik.Minden férfi szaros gatyájában van egy kettő vagy a szörzetben.Ki lehet irtani őket ecettel.Lavorba tegyél ecetet és ülj bele kb.10 percre és örökre eltűnik a törpe.Ha ez sem sikerül akkor próbálkozz hipóval.
2012. febr. 24. 11:55
 29/39 anonim ***** válasza:

11:55

Ez így van!De én olyanról is hallottam, hogy a fokhagymás kenegetés is jó ellene!

2012. febr. 24. 16:32
 30/39 Em0 Girl ***** válasza:

igen,ő létezik. kukutyinból jött,az a vén pedoöregember szállította az országba az alsójában. ő az,aki ballonkabátba bújva ijesztegi a szegény iskoláslányokat.

na jó,viccetférletéve,ez elég érdekes :D

2012. febr. 25. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!