A dzsumbujtörpe tényleg létezik?
Persze, hogy létezik. Csillámfaszlámán lovagol.
El lehet űzni egyébként könnyen. Naplemente előtt tegyél ki a Csillámfaszláma elé egy becögligumit, amiben elesik, mert sosem néz a lába elé, ezután egy dobj egy rossz pokrócot a láma fejére (a legjobb a büdös lópokróc), ekkor azt hiszi, hogy este van és hirtelen elalszik. A Dzsubujtörpe kénytelen lesz gyalog menni, ekkor ugye sokkal lassabban halad, mert öreg és üszkös a lába. El is fárad könnyen. Legyen a cuccaid és a becögligumi között félúton egy doboz talpas Symphonia, egy doboz gyufa, meg egy fél kommersz körte. Na ekkor leül a törpe meginni a felest, meg elszív egy cigit, de ugye akkor - mivel gyufát tettél ki -, ő fog tüzel csiholni, ezáltal visszafordítja a folyamatot és el fogja tüntetni magát. A hátulütője az, hogy marad egy Csillámfaszlámád, de azt meg lehet szokni, szivárványszínűt szarik és eperszaga van.
Remélem tudtam segíteni.
Itt látszik,hogy mennyi rosszindulatú válaszadó van.
Szegény gyerek segítséget kért , ti pedig viccet csináltok egy ilyen komoly témából. Magatokba nézhetnétek kicsit! Gondoljatok bele szegény gyerek mit élhet át
,amikor tényleg megjelenik a dzsumbujtörpe.??
Egy kicsit több együttérzést ha lehet. Ne törődj senkivel kedves kérdező, mondom keresd fel Bear Grylls-t Ő már biztos jártas ebben a témában. Majd értesíts. Szorítok neked...
és az öregembert véletlenül nem Fil-nek hivták? PedoFilnek?
mert akkor a dzsumbujtörpe az ő embere vigyázz vele!Kamerázd be a szobád és ha látod akkor hívd el a csillámpónit mert akkor elmegy vele fát vágni aztán bele süti egy sütibe! Utánna majd megkínál,jó? XDD
11:55
Ez így van!De én olyanról is hallottam, hogy a fokhagymás kenegetés is jó ellene!
igen,ő létezik. kukutyinból jött,az a vén pedoöregember szállította az országba az alsójában. ő az,aki ballonkabátba bújva ijesztegi a szegény iskoláslányokat.
na jó,viccetférletéve,ez elég érdekes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!