Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehetett? (kerdesed stb)

Kutató kérdése:

Mi lehetett? (kerdesed stb)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Par napja az unokatestverem nagyon furcsat latott ejjel.

Egy sikoltozasra ebredt fel,es latta amint lassan elsuhan egy sotet arny a szobajaban.

Mi lehetett ez?

2012. febr. 7. 13:03
1 2
 11/18 anonim válasza:

nem tudom az emberek miért hitetlenkednek ennyire! igenis léteznek szellemek! csak van aki tagadja, és van aki befogadja őket!

pl valamelyik nap,elmentem mosdóba, és hallottam, mintha kinyitódott volna a wc melletti ajtó (surolódást a szőnyegen), és utána halk lépteket!aztán az ajtó nem volt nyitva, a párom meg ki se jött a szobából! tehát jah... IGENIS LÉTEZNEK SZELLEMEK!!!

Egyébként kérdező: igen, valószínű hogy az egy szellem volt.

2012. febr. 8. 19:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Utolsó! Te kettesben élsz valakivel, szal már legalább olyan 20-25 éves lehetsz és ilyen hü*lye vagy? Ha nem volt nyitva az ajtó, akk egyértelműen rosszul hallottad hogy kinyitódott. valszeg semmi nem történt, csak gondolom gyerekkorodban össze keverted a szezám utcát az elm utcával.
2012. febr. 8. 22:05
 13/18 Em0 Girl ***** válasza:
ez ránylény lehetett,ha csak pár mp-ig látta. több infóért guglizz rá
2012. febr. 9. 16:46
 14/18 anonim ***** válasza:
BATMAN
2012. febr. 9. 22:22
 15/18 anonim ***** válasza:
A báttor és a vakmerő.
2012. febr. 10. 14:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a saját árnyékát látta meg :))

Vagy pedig álmában sikított, felébredt arra és meglátta az árnyékát :))

2012. márc. 3. 08:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem csak képzelődött.Vagy meghalt egy lány a környéken.A sikolyoktól lehet félni.
2012. ápr. 29. 11:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Varga Enikő, te rosszul hallhattad és képzelődhettél, és ha már párod is van akkor nem lehetsz kis tizenéves gyerek, hogy ennyit ne tudjál!

Egyébként, kedves kérdező: a sikoltozás... ha valaki nagyon fél valamitől, pl. állandóan attól retteg éjszaka, hogy sikoltozást fog hallani, akkor lehet, hogy valóban bekövetkezik! Unokatesód nem rettegett valamitől? Vagy nem kintről jött az az árny?

2012. máj. 1. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!