Mi lehetett? (kerdesed stb)
Sziasztok!
Par napja az unokatestverem nagyon furcsat latott ejjel.
Egy sikoltozasra ebredt fel,es latta amint lassan elsuhan egy sotet arny a szobajaban.
Mi lehetett ez?
nem tudom az emberek miért hitetlenkednek ennyire! igenis léteznek szellemek! csak van aki tagadja, és van aki befogadja őket!
pl valamelyik nap,elmentem mosdóba, és hallottam, mintha kinyitódott volna a wc melletti ajtó (surolódást a szőnyegen), és utána halk lépteket!aztán az ajtó nem volt nyitva, a párom meg ki se jött a szobából! tehát jah... IGENIS LÉTEZNEK SZELLEMEK!!!
Egyébként kérdező: igen, valószínű hogy az egy szellem volt.
Lehet, hogy a saját árnyékát látta meg :))
Vagy pedig álmában sikított, felébredt arra és meglátta az árnyékát :))
Varga Enikő, te rosszul hallhattad és képzelődhettél, és ha már párod is van akkor nem lehetsz kis tizenéves gyerek, hogy ennyit ne tudjál!
Egyébként, kedves kérdező: a sikoltozás... ha valaki nagyon fél valamitől, pl. állandóan attól retteg éjszaka, hogy sikoltozást fog hallani, akkor lehet, hogy valóban bekövetkezik! Unokatesód nem rettegett valamitől? Vagy nem kintről jött az az árny?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!