Létezik olyan, hogy egy személy aki meghalt, egy másik élő személyben (akivel amúgy soha nem is ismerték egymást) tovább él?
Figyelt kérdés
Azért kérdem,mert nekem volt egy ismerősöm,aki a lelki társam volt, miután meghalt, egy nappal később az első ember aki szembe jött velem,Ő lett az új lelki társam, pedig előtte alig ismertük egymást...De amikor megláttam,és egymásra néztünk,tudtam,hogy Ő az,hogy Ő az,akivel boldogan fog folytatódni az életem...Ilyen létezik? Vagy csak bebeszélem magamnak?2012. febr. 5. 09:15
11/16 anonim válasza:
kétlem. az embernek egy lelke van, nem élhet egy élöben kettö lélek. állitolag ujjászületünk,de nem azonnal és csak magzatnál lehet. mivel már a méhbe van lelkünk.
a halottnak 40 napja van asszem hogy elhagyja a földet. mármint a lelkének. aki megijed és nem megy el, azok az ittrekedt lelkek.
én hiszek benne.
12/16 anonim válasza:
Énis eggyet értek az utóbbi válasszal!!!
13/16 anonim válasza:
Olyan történt hogy a világ két különböző pontján egyszerre élesztettek újra két embert kb, és testet cserélt a lelkük. Az egyik egy negyven éves amcsi nő volt a másik egy olasz csaj egy faluból. Gondolhatod hogy néztek az orvosok mikor az amerikai nő olaszul kezdett el beszélni és azt se tudta hol van.
14/16 anonim válasza:
de fura,ilyenen nem is gondolkodtam. de hallottam ilyenröl.
15/16 anonim válasza:
Én meg azt hallottam,hogy a babona az bűn.
16/16 anonim válasza:
amikor az emberek lopnak csalnak hazudnak akkor pont nem az fog érdekelni hogy a babona bün.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!