Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Létezik olyan, hogy egy...

Létezik olyan, hogy egy személy aki meghalt, egy másik élő személyben (akivel amúgy soha nem is ismerték egymást) tovább él?

Figyelt kérdés
Azért kérdem,mert nekem volt egy ismerősöm,aki a lelki társam volt, miután meghalt, egy nappal később az első ember aki szembe jött velem,Ő lett az új lelki társam, pedig előtte alig ismertük egymást...De amikor megláttam,és egymásra néztünk,tudtam,hogy Ő az,hogy Ő az,akivel boldogan fog folytatódni az életem...Ilyen létezik? Vagy csak bebeszélem magamnak?
2012. febr. 5. 09:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%

kétlem. az embernek egy lelke van, nem élhet egy élöben kettö lélek. állitolag ujjászületünk,de nem azonnal és csak magzatnál lehet. mivel már a méhbe van lelkünk.

a halottnak 40 napja van asszem hogy elhagyja a földet. mármint a lelkének. aki megijed és nem megy el, azok az ittrekedt lelkek.

én hiszek benne.

2012. febr. 5. 12:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Énis eggyet értek az utóbbi válasszal!!!
2012. febr. 5. 12:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Olyan történt hogy a világ két különböző pontján egyszerre élesztettek újra két embert kb, és testet cserélt a lelkük. Az egyik egy negyven éves amcsi nő volt a másik egy olasz csaj egy faluból. Gondolhatod hogy néztek az orvosok mikor az amerikai nő olaszul kezdett el beszélni és azt se tudta hol van.
2012. febr. 5. 12:51
 14/16 anonim ***** válasza:
de fura,ilyenen nem is gondolkodtam. de hallottam ilyenröl.
2012. febr. 5. 12:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Én meg azt hallottam,hogy a babona az bűn.
2012. febr. 5. 14:44
 16/16 anonim ***** válasza:
amikor az emberek lopnak csalnak hazudnak akkor pont nem az fog érdekelni hogy a babona bün.
2012. febr. 5. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!