Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Megidéztem egy démont. Kiváncs...

Megidéztem egy démont. Kiváncsi voltam. de nem hatott. úgy látszik béna voltam. ?!

Figyelt kérdés

Tök ovis módón csináltam,leültem este szobámban korom sötétben,és csak elmondtam egy imàt,belzebubot hívtam.

Semmi gyertya,se füstölő

ez lehetett a baj?

Én nem félek:)

Nem történt azóta semmi pedig egy hete megidéztem már

tudtam én,hogy nincs ilyesmi:)

2012. jan. 29. 21:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Semmi rossz nem történt velem:)

biztos csíp a fazon :D :D

2012. jan. 30. 17:48
 12/19 Hagenti ***** válasza:
83%
Sátánista vagy?Nem?!Na látod.Itt kezdődnek a problémák.Gyertya kell.Füstölő kell.Ja és ha nem hiszel benne akkor ne is várj semmit.Egyébként nekem ment.
2012. jan. 31. 18:10
 13/19 anonim válasza:

Szia!

Nem szeretnélek lehordani de a természet felettivel nem kéne játszadozni!

Ezekhez a spirituális szeánszokhoz nagy, és kitartó HIT kell!

Ha a lelked sötét,és gonoszságal telítet a negatív lények ( szellem-démon-sátán) megidézhető!

De utánna milesz ?

Na ? Az életedet a kisértők hazavágják, esetleg megszálnak, és akkor neked kampec.Buktad a megváltást!

Azért úgy birom, hogy mindneféle ember itt akar patogni, hogy majd ő, meg majd a másik itt idézget.

A következményekbe is bele kéne gondolni.

Ha sikerül az idézés, mit csinálsz 1 kóborló lélekkel?

Egyet jólenne, ha mindneki megjegyezne a puszta ember a természetnek nem tud, nem is tudhat parancsolni, sem irányítani azt!

A természet felettit még úgy sem!!!!

2012. febr. 1. 16:53
 14/19 A kérdező kommentje:

Gratulálok :)

Sok Paranormal Activty-t néztél?

Én olyan tipus vagyok,hogy mindenre kiváncsi vagyok,erre is kiváncsi voltam,és be bizonyosodott,hogy nincs ilyesmi.

Akik azt állítják,hogy ők márpedig idéztek,és rossz dolgok történtek vele,repkedtek a tárgyak,megszállta őket a démon,na ők sűrgősen vonuljanak Pszhiciátriára!

Csupán annyira hisztek benne,hogy az agyatok levetítí amit látni akartok.

Tényleg valóságosnak fogod hinni,és beleőrülsz a halucinációdba!

Gondoljatok bele,hogy az agyunknak csak 10%-át használjuk! Akik nagyon el kezdenek foglalkozni,ilyennekkel,és elhiszik a mende mondákat,elhiszem,hogy látni fognak dolgokat,de ez mind hallucináció:)

Tudom,mert mikor néztem ilyen dokumentum filmet ami tênyleg hihető volt még számomra is,és este árnyakat láttam meg hangokat hallottam,mert valamennyire elhittem. De tudom hogy nincs ilyen;)

2012. febr. 1. 18:17
 15/19 Hagenti ***** válasza:
Paranormal activity xar. Freddy vs Jason a király.
2012. febr. 2. 18:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha hiszel a démonokban, akkor léteznek, ha nem hiszel bennük, akkor nem léteznek, minden csak vonzás törvénye.
2012. febr. 2. 23:03
 17/19 anonim válasza:

Nem értek az ídézésekhez,sem démon sem szellemidézéshez de...

Én is és nagyon sok ember is hisz bizonyos dolgokban, és nem azért történnek a dolgok legtöbbször mert elképzeljük és/vagy mert hiszünk benne, hanem azért hiszünk, mert megtörténnek olyanok amiken még azok is csóválják a fejüket akik amúgy nagyon szkeptikusok ilyen irányban.

Az hogy le ülsz az ágyadra sötétben és mormolgatsz valamit..kb. olyan mintha én egy másik utcában a tenyerembe suttogtam volna a nevedet.

Ha valamit komolyan tudni akarsz akkor az oda vezetö utat is komolyan kell venni....bár öszíntén mondom hogy én inkább az ilyen dolgokat hagynám a helyedben. Ha kíváncsi vagy hasonlókra akkor már lehet ilyenekkel foglalkozó emberekkel is beszélni, esetleg - hüjén hangzik de szakirodalmat olvasni és hasonlók.Én inkább más börén tapasztalnám meg a dolgokat nem a sajátomon.

Ha pedig nem érdekel a dolog, és nem is foglalkoztat, akkor meg nem kell ide sem írni, sem lehordani azokat akik tanácsot akarnak neked adni.

2012. febr. 3. 14:12
 18/19 Hagenti ***** válasza:
100%
A Goeita beli démonok nem bántanak.Olvastam a spiritsoferdun,vagy kérdezd meg a Fisz nevű válaszadót.
2012. febr. 4. 11:54
 19/19 Hagenti ***** válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len.. Nem te írtad eszt?Mert,ha igen akk nagyon is hiszel bennük.
2012. febr. 4. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!