S. O. S. megidéztem egy szellemet!? (többi lent röviden)
Sztem inkább a házifeladatos füzetedbe irkálj betűket és számokat, mert elég gyenge a helyesírásod és a fogalmazásod. És ne nézz annyi Discoveryt...
Amúgy meg szellemek nem léteznek...
de léteznek szellemek aki hisz benne nem kell leszolni.
amugy sztem nem sikerült ehez gyakorlat kell meg különben se játsz ilyennel!!! ha rossz szellemet hozol vissza akkor cseszheted meg mehetsz szellemüzöhöz....
én tudom milyen mert volt tapasztalásom,de nem szellemüzésben egyszerüen csak jött.az ember is bevonzza.
Eléggé úgy tűnik, hogy nem történt semmi.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Bocsi a fogalmazĂĄsomĂŠrt ĂŠs a helyesĂrĂĄsomĂŠrt, csak siettem ĂŠs ezt meg akartam kĂŠrdezni.
Nem csak ok nĂŠlkĂźl hĂvtam, de ĂśrĂźlĂśk, hogy nem tĂśrtĂŠnt semmi. Nem tudom mi ĂźtĂśtt belĂŠm, de nem fogok csinĂĄlni ilyet tĂśbbĂŠ az biztos. KĂśszi a vĂĄlaszokat, vĂĄrok mĂŠg.
Bocsi a fogalmazĂĄsomĂŠrt ĂŠs a helyesĂrĂĄsomĂŠrt, csak siettem ĂŠs ezt meg akartam kĂŠrdezni.
Nem csak ok nĂŠlkĂźl hĂvtam, de ĂśrĂźlĂśk, hogy nem tĂśrtĂŠnt semmi. Nem tudom mi ĂźtĂśtt belĂŠm, de nem fogok csinĂĄlni ilyet tĂśbbĂŠ az biztos. KĂśszi a vĂĄlaszokat, vĂĄrok mĂŠg.
elnézést... *Bocsi a fogalmazásomért és a fogalmazásomért, csak siettem és ezt mindenképpen meg akartam kérdezni.
Nem csak ok nélkül hívtam, de szerencsére nem történt semmi. Nem fogok ilyet csinálni ilyet az biztos. Köszi a válaszokat, várok még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!